2777
2789
عنوان

خدایی من خیلی مامان عجیبی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3809 بازدید | 186 پست
وای نمیخاسنم عینکی بشه اینم با دستگاه معاینه کردن اره باید ببرم

به یه دکتر اکتفا نکن بینایی سنجی بچمو بردم گفت ضعیفه ارجاع داد چشم پزشک اونم با دستگاه دید گفت نمره چشمش دو هست باید عینک بزنه بردیم سه تا دکتر دیگه اونا با دستگاه دیدن گفتن نه نیاز به عینک نیست از بین اون سه تا یکی که بهتر از همه بود انتخاب کردیم الان تحت نظر اونه هر شش ماه چکاپ میشه چهار سال از این قضیه میگذره ولی هنوز نگفته عینک میخواد خیلی با دقت معاینه می‌کنه تنها به دستگاه اکتفا نمیکنه

چشم حتما🤍

اسی داری زبان میخونی از کجا شروع کردی؟

من دوس دارن انگلیسی در حدی که بتونم حرف بزنم یاد بگیرم ولی فک میکنم خیلی مغزم کشش نداره چون از زمان درس خوندنم تا الان ۱۰ سالی گذشته.

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی داری زبان میخونی از کجا شروع کردی؟من دوس دارن انگلیسی در حدی که بتونم حرف بزنم یاد بگیرم ولی فک ...

بچگی خوندم تا ۱۶ سالگی تموم شد 

۱۶ سالگی رفتم تو موسسه خودم معلم زبان شدم تا ۱۸ سالگی ول کردم 

الانم در تلاشم آیلتس بگیرم

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

بچگی خوندم تا ۱۶ سالگی تموم شد ۱۶ سالگی رفتم تو موسسه خودم معلم زبان شدم تا ۱۸ سالگی ول کردم الانم د ...

الان شاید دیگه یادتون رفته باشه درسته؟

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

الان شاید دیگه یادتون رفته باشه درسته؟

نه والا علاقه داشتم  خیلی تمرین و تکرار کردم

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂