2777
2789
خوب مراعات کن عاسیسم فقط از دستم بگیر بکشم لباسام همه گرون مراعات کن

دستت در میره پول دیه ندارم بدم

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برق رفت😂 میگم این افسونم کسالت خوب میاد دو تا کامنت میده باز میره

عه برای ما هنوز نرفته 

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

دستم بشکون ولی لباسمو نکش😂😂😂

نه بادیگارد ات میان خفم میکنن😂

من حاظرم این کار واست بکنمت😂 بگو اون شیرینیت بیاد گردن بگیره😂

گردن گیرش خرابه

ناشناسم  https://daigo.ir/secret/3842278016              دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤

اوف راستی بگم یه مدت بچت قایم کن بادیگارد در به در دنبالش😂

الکی😑😑

چند سال پیشا خیلی مد شدددد😂😂

وااااااای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣