2777
2789
عنوان

جهیزیه

106 بازدید | 21 پست

بچه ها برا جهیزیه چیا خیلی واجبه بخرم 

با ۲۵۰میلیون🥲

یخچال و گاز و لباسشویی و تلویزیون و یه فرش با همسرمه

وسایل ریز با خودمه و سرویس چوب با۲۵۰ میلیون جمع میشه ؟

اره اگر متوسط بخری میتونی عزیزم 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره میشه تقریبا 

مارک متوسط بگیری 

فامیل من تقریبن جمع کرد با اینا البته اون سرویس چوب نداشت با عهده داماد بود .فرشم فک کنم نصف بوده یا کلش با عروس یخچالم داماد .. باقی دیگه فک کنم عروس که یه ۴۰ تومنی کم اورد 

آره میشه تقریبا مارک متوسط بگیری فامیل من تقریبن جمع کرد با اینا البته اون سرویس چوب نداشت با عهده د ...

یدونه فرش پای ماست یدونه داماد 

سرویس چوب فقط مبل و میز ناهارخوری با منه که به کارگاه سفارش دادم مدل چستره گفت میشه چهل تومن در اصل من سیصد تومن پول دارم هزینه مبلمان رو حذف که کنم حدودا ۲۵۰میمونه

نمی‌دونم چیا واجبه چیا نیست بعد شهر ما کوچیکه بخاطر همین که تنوعش هم کمه وسایلش به شدت گرونه

برید شهر بزرگنر همه وسایل بخرید بار بزنید بیارید وسایل برقی رو‌میشه یه روزه خرید و تو ماشین سواری ریخت و اورد 

اضافه هارم نخر مثلا چرخ گوشت و سبزی خورد کن و اینا به درد نمیخورن هر چی میخری با کیفیت مناسب بخر 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یدونه فرش پای ماست یدونه داماد سرویس چوب فقط مبل و میز ناهارخوری با منه که به کارگاه سفارش دادم مدل ...

خب پس تقریبا میشه جمع و جور کرد

ببین لوازم ضروری که به کارت میاد و بخر

مثلا لازم نیست ماشین ظرفشویی بخری

سعی کنی بری پاساژ شهرای بزرگ به قیمت عمده گیر بیاری

مثلاچیزی که به کارت میاد از اشپزخونه آبمیوه گیری . سرخ کن.پلوپز.انواع ظرف دم دستی چینی و آرکوپال . ست قاشق چنگال.

سبزی خوردکن . چرخ گوشت(اگه بلدی باهاش کار کنی).

فر. قابمله های رویی تو چن سایز.گرانیت و چدن.

سماور و قوری و کتری . ....

حالا من کلیات و گفتم همه اینا رو فامیل ما جمع کرد تازه اون کامل خرید خیلیم تعریف میکردن

خب پس تقریبا میشه جمع و جور کردببین لوازم ضروری که به کارت میاد و بخرمثلا لازم نیست ماشین ظرفشویی بخ ...

آخه اکثر اینا که گفتین رو من نمیخرم 

بعد من جاروبرقی 

آرکوپال 

اتو 

سرویس قاشق چنگال 

سرویس قابلمه 

سرویس پلاستیک 

زودپز 

کتری قوری 

سرویس چاقو آشپزخانه

سرویس چوب داخل بوفه همون تزئینات 

و ی سری خورده ریز دیگه رو خریدم خودم