2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 21 پست
آخه اکثر اینا که گفتین رو من نمیخرم بعد من جاروبرقی آرکوپال اتو سرویس قاشق چنگال سرویس قابلمه سرویس ...

نه اخه میدونی چون به نظرم پولت تقریبا میرسید اینایی که گفتمم بخری چون میگم همینا رو جمع کرد فامیلمون با ۲۴۰ تومن اینا

اینایی که خریدی خودتم اوکیه دیگه اول زندگیه چیزی کم و کاست باشه انشالله بعدا تکمیل میکنین

خورده ریز که بخایم بگیم تا صبح میشه گفت برو تو پیج عروسای معمولی از لیست جهازشون ببین چیا به کارت میاد بگیری

ولی اون چن تایی که من گفتمم به نظرم لازمت میشه

مثلن سمت ما واسه عروس حتی اگه خیاطی بلد نباشه هم چرخ خیاطی رو مادر عروس میخره .

نه اخه میدونی چون به نظرم پولت تقریبا میرسید اینایی که گفتمم بخری چون میگم همینا رو جمع کرد فامیلمون ...

اره مام داریم مامانم اونم گرفته کاش بشه با ۲۴۰.۲۵۰جمعش کرد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره مام داریم مامانم اونم گرفته کاش بشه با ۲۴۰.۲۵۰جمعش کرد

جمع میشه نگران نباش توکل به خدا 

ببین نگاه هر چی میخای بخری بنویس 

قیمتاشو پیدا کن ترجیحن از جایی برو بخر بهت خوب تخفیف بده 

بعد بنویس جلوشون قیمتا دستت بیاد 

بی برنامه نخر پولتو الکی خرج کنی

جمع میشه نگران نباش توکل به خدا ببین نگاه هر چی میخای بخری بنویس قیمتاشو پیدا کن ترجیحن از جایی برو ...

می‌خوام برم شوش بخرم همه وسایلمو خواهرم تهرانه میگه هم تنوعش خیلی زیاده هم قیمتاش

جمع میشه نگران نباش توکل به خدا ببین نگاه هر چی میخای بخری بنویس قیمتاشو پیدا کن ترجیحن از جایی برو ...

ی رسم خیلی افتضاحم که داریم اینه مادر عروس باید برا اولین بار یخچال عروس رو از همه چی پر کنه

من نمی‌فهمم ینی دوتا آدم عاقل و بالغ نمیتونن خوراکی خودشونو بخرن

ی رسم خیلی افتضاحم که داریم اینه مادر عروس باید برا اولین بار یخچال عروس رو از همه چی پر کنهمن نمی‌ف ...

خب مام همینیم 

یخچال عروس و خودمون پر میکنیم 

زیاد سخت نگیر عزیزم وسایل دم دستی بزار زیاد به‌خرج نیوفتین

یه جوری بچین با کمترین وسایل بیشترین فضا پر شه به چشم بیاد مثلا شیشه ترشی بزاره شیشه زیتون 

مربا .میوه و نوشابه و ابمیوه و پنیر و از اینجور چیزا 

فقط مشکلش فریزره که دیگه بیشتر بسته سبزی بچینین و مرغ و ماهی و مایه ی فلافل و سوخاری و پنیر پیتزا و  اینا که پر شه فقط😂

نصف طبقه هم گوشت کافیه