2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد ب زور طلاقمو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 64 پست

عزیزم من بدم میاد  نسخه طلاق رو واسه هر چیزی میپیچن ولی دقت کن ببین ماجای تو نیستیم آدم خودش بهتر تصمیم میگیره تا دیگران براش.ببینین میتونی با این بد بختی ها و بد اخلاقی و نداری بسازی یا نه ..

من خوددم این روزارو کشیدم میفهمم چی میگی با دو بچه .ولی ۱۰ روز رفتم نه تلفن جواب دادم ن گریه و ناراحتی اومد گفت دیگه هر کاری بگی فقط ا ونو انجام میدم .

بچه کوچیکم پدرشو در اورده بود ..الان خدارو شکر ازش راضییم هم اخلاقی هم مالی خداروشکر ب خودش خوب تکونی داد .تا حالا قهر نکرده بودم 

دقیقا چرا زنش شدی ؟؟ چه پوعن مثبت درش دیدی؟؟

نمیدونم گفت یه خونه تو تهران داریم میخایم بفروشیم تا یک ماه دیگ دومیلیارد بهم میرسه عروسی میگیرم خونه میگیرم فلان بمان یک ماه بدش با نامادریش دعواش شد انداختنش تو خیابون من اوردمش خونمون ده ماه مامانم هزارتا زحمت کشید برا این باز همون موقعم مشروب خور بود میخوردو میوفتاد ب جون من بدبخت هزاربار ب بابام تو عقد گفتم طلاقمو بگیر گفت طلاق بگیری نمیزارم بیای اینجا رفتم سر زندگیم پول پیشم خودم دادم ک فقد بریم کله ابن یکسال شد برام حسرت حتی مرغ ک توب خونه بابام معنی نداره ابن چیزا موضوع من یه چیز دیگس بخدا هیچکس تو خانوادمنفهمید من پول نون نداشتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط اگه بچه نداری فعلا نیار تا ببینی باز همینه یا تغییر میکنه ..اول سعی کن تغییر بدی .اونم بستگی ب میزان دوست داشتنش نسبت به تو داره که نبودت اذییتش کنه 

وگرنه اقدام ب بچه نکن ..نگو بهتر میشه .بچه نباشه بهتر میتونی تصمیم بگیری .من تجربه هامو گفتم 

اسی ب خواهرت حق میدم شوهرت پول نداره بدرک اخلاق و شخصیتم نداره این مرد لایق شما نی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
نمیدونم گفت یه خونه تو تهران داریم میخایم بفروشیم تا یک ماه دیگ دومیلیارد بهم میرسه عروسی میگیرم خون ...

دیگه اینکارارو کردی که اینقد روش به روتون باز شده دیگه 

اینقد بردیش خونه پدرت اینجور گردن کلفت و پررو شده 

نمیدونم گفت یه خونه تو تهران داریم میخایم بفروشیم تا یک ماه دیگ دومیلیارد بهم میرسه عروسی میگیرم خون ...

راستشو بخوای نه خانوادت به درد بخورن نه شوهرت 

خودت بشین ببین چطوری درکمترین زمان ممکن میتونی خودتو جمع و جور کنی 

جای اینکه الان بگن جداشو توعقد باید حمایت میکردن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

جات بودم تو خیابون میخابیدم ولی تو خونه این آدم نه 

اگر الان طلاق نگیری چند سال دیگه با بچه باید جدا بشی 

فکر کردی هر چی بیشتر پا سوز این مرد بشی میاد دستتو میبوسه ؟

خودتو گول نزن طلاق بگیر و تمام چیزایی ک بهش دادی ازش پس بگیر خودتم ک میگی با کارکرد خودت طلا خریدی پول پیش خونه دادی پس میتونی مستقل باشی 

خودتو نجات بده 

خواهرت راست میگه به چیه این موندی حداقل یه مدت قهرکن بلکه ادم شه اصلا چطورروش شد جلو خونوادت اونجوری خوردت کنه

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

عزیزم خواهرانه میخوام راهنماییت کنم نمیگم طلاق بگیر 

اما شوهرت الان میگه داره با بیکاری وفقر و اخلاق بد من میسازه صداش درنمیاد همش بلای بدتر سرت در میاره حق با خواهرانه وسایلاتو جمع کن چندروزی برو ولی حتما بگو به شوهرت با همه چیزت ساختم اما اخلاقت برام قابل تحمل نیست مردا باید به روشون بیاری که داری به خاطرشون گذشت میکنی وگرنه هیچی حالیشون نیست

خب شما که میتونین اینکارا رو بکنید واس خودت تنهایی بکن از شوهرت جداشو پول پیشتو بردار واس خودت تنهایی زندگی کن پیش خونوادتم نرو  چکاریه اون شوهرتو تحمل کنی😐

اکیپ سوگلی های سایت#