عزیزم من اگر بخوام مثال بزنم که میتونم به اندازه ده صفحه جلو رفتن مثال بزنم برات!
معلومه که بعضیا طلاق براشون بهتره! ولی اینکه شما یجوری حرف میزنی انگار همه راضین دلیلش اینه که نمیان بهت بگن! دلیلش اینه که طلاقو تجربه نکردی! بابا طرف شوهرش میذاشتش گوشه دیوار سمتش چاقو پرت میکرد،تا این حد دیوونه بود، اونوقت این خانم پشیمون بود از طلاق! نمیدونم چه اصراری داری این کوفتی رو زیبا جلوه بدی! اطرافیا اگر ذره ای حس کنن پشیمونی از طلاقت، اعصابو روانتو داغون میکنن، برای همینم اکثرا تظاهر میکنن که راضین! واقعا فک کردی میان برای تو از پشیمونیشون میگن؟ واقعا فکر کردی جاری سابق میاد بگه غلط کردم؟ خیلی ساده ای پس
من تا طلاق نگرفته بودم روحم از خیلی چیزا بی خبر بود، ولی بعد از طلاق چیزایی ازشون شنیدم که کپ کردم! من اگر الان بیام واست بگم که یه بنده خدا تا چه حد بعد از طلاق خوشبخت به نظر میرسید و تا چه حد قوی وانمود میکرد، انگشت به دهن میمونی که اینم پشیمونه! یه چیزی رو بدون عزیزم، یکی از سخت ترین اعترافها ، اعتراف به پشیمونی از طلاقه! من تا به الان حتی قصدشم نداشتم بگم پشیمونم، چه برسه به اینکه واقعی بخوام بگم، ولی هرجا حرف منو بد برداشت کردن و برداشتشون پشیمونیه من بود، در جا اعصاب منو به هم ریختن! کاری باهات میکنن که فکر کنی گناه کارترین آدمه روی زمینی که از اون شاهزاده رویاها طلاق گرفتی، کاری میکنن فک کنی خیلی بی لیاقت بودی! یادمه یه بنده خدا به زبون آورد که پشیمونه، کاری باهاش کردن که پیغام بفرسته برای شوهر سابقش تا رجوع کنه، اون عنتر خان هم ناز کرد براش! همون جاری که مثال زدی، شوهرش هرچقدر هم بهتر از شوهر قبلیش باشه، باز هم عیبای خودشو داره، و میدونی الان درده اون خانم چیه؟ اینه که فکر کردن به طلاق خیلی سخت تر شده چون دومیه! طلاق توی ازدواج بعدی هم زبونتو کوتاه میکنه! بماند که بعضیا بچه دارنو، خوده اون بچه و شرایطش یه درد بزرگ از دردای بعد از طلاقه
بله بعضیا راضین، ولی همون ده درصد، نه بیشتر! شایدم کمتر
یادمه یکی میگفت ای کاش با هوو کنار میومدمو طلاق نمیگرفتم! ضمنا خالت بلاخره ازدواج میکنه، شوهرش حتی اگر بدتر از شوهره اولشم باشه، نمیتونه به راحتیه دفعه اول به طلاق فکر کنه! این حداقل بلاییه که طلاق به سرت میاره، اینکه مجبورت میکنه توی ازدواج بعدی بیشتر بسوزیو بسازی!
دخترخالم میگفت اگر ازدواج دومم هم بد از آب دربیاد دیگه تحمل طلاقو ندارم، خودمو میکشم! تازه این از اوناییه که خانوادش حمایتش کردن و شوهرش خییییییییییلی بد بود
این سوالو هم از خودت بپرس! اینکه اگر طلاق انقدر شیرین بوده و باعث میشده خیلی خوش بگذره پس چرا نود و نه درصدشون قید دوران شیرینه طلاق رو سریع میزنن و بازم ازدواج میکنن؟ تازه خیلیاشون از همون ماه های اول دنبال ازدواجن! از آمار خودکشیه بعد از طلاق خبر داری؟ نه نداری