2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد ب زور طلاقمو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 64 پست
تظاهر میکنن اکثرا، تو باور نکن! نهایتا فقط ده درصد واقعا راضین! مطلقه ها پیشه هم دیگه صادق ترن، اینو ...

خالم همسن منه و رفت و امدمون زیاده خودم چند بار با شوهرش دعوام شد کامل میدونستم اخلاق گندشو یه قرون خرجی نمیداد لباسای خالمه و اون یکی خاله هام میخریدن خرجیشو مامانبزرگم میداد بیکار بود و دست بزن داشت دور از جون میگفت مثل خر باید تو باغ و زمین کشاورزیای بابام  کار کنی و با کل خانواده ات حق نداری بگردی نمیذاشت اصلا و خانواده دخالت میکردن الان زندگی شاهانه داره در برابر اون موقع برگشته خونه بابابزرگم البته دوست پسر هم داره میگه بعضی شبا خواب اون موقع هارو میبینم گریه میکنم 

یا برادرشوهرم رفت دخترخالشو گرفت رفت با یه دختره ی دیگه دوست شد اینقدر دخترخالشو زجر داد تا خودش طلاق بگیره بره ولی اون میگفت من سه تا ابجی تو خونه دارم نمیتونم برگردم یا مردم چی میگن و ازینحرفا ولی برادرشوهرم رفت همون دختره رو گرفت یه سال دو زنه بود تا اینکه به زور طلاقشو داد الان جفتشون هم بچه دار شدن و زندگی خوبی دارن جاری سابقمو دیدم میگفت خاکتوسرم اینقد خودمو بی عزت کرده بودم الان با این شوهرم تازه فهمیدم زندگی یعنی چی 

یا یه فامیلمون دختره تامبوی بود و به زور دادن به پسرعمه اش اونا هم جدا شدن یک سال بعد عروسیشون و خیلی سرو صدا کرد طلاقشون همه ی فامیل سعی میکردن واسطه شن الان پسره دوباره ازدواج کرد و خوشبخته دختره هم با یه دختر دیگه دوست و همخونه شده میرن سرکار و تعطیلی ها هم مسافرتن همیشه و کیف دنیا رو میکنن و صدها مثال دیگه من هرکیو دیدم بعد طلاق خوشبختر شده فقط یه دوستم اوایلش باباش سختگیر بود و پشیمون بود از طلاقش اونم شش ماه نشده باباش سختگیرهاشو گذاشت کنار الان یک ماه یک ماه میره خونه ی دوستا و فامیلای دیگه اش تو شهرای مختلف اربعین یک ماه تنها رفته بود کربلا برای کمک به موکب ها یا یک ماه میره شمال پیش دختر عمه اش خیلی اازاده باباش دیگه احترام میذاره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خالم همسن منه و رفت و امدمون زیاده خودم چند بار با شوهرش دعوام شد کامل میدونستم اخلاق گندشو یه قرون ...

عزیزم من اگر بخوام مثال بزنم که میتونم به اندازه ده صفحه جلو رفتن مثال بزنم برات!

معلومه که بعضیا طلاق براشون بهتره! ولی اینکه شما یجوری حرف میزنی انگار همه راضین دلیلش اینه که نمیان بهت بگن! دلیلش اینه که طلاقو تجربه نکردی! بابا طرف شوهرش میذاشتش گوشه دیوار سمتش چاقو پرت میکرد،تا این حد دیوونه بود، اونوقت این خانم پشیمون بود از طلاق! نمیدونم چه اصراری داری این کوفتی رو زیبا جلوه بدی! اطرافیا اگر ذره ای حس کنن پشیمونی از طلاقت، اعصابو روانتو داغون میکنن، برای همینم اکثرا تظاهر میکنن که راضین! واقعا فک کردی میان برای تو از پشیمونیشون میگن؟ واقعا فکر کردی جاری سابق میاد بگه غلط کردم؟ خیلی ساده ای پس

من تا طلاق نگرفته بودم روحم از خیلی چیزا بی خبر بود، ولی بعد از طلاق چیزایی ازشون شنیدم که کپ کردم! من اگر الان بیام واست بگم که یه بنده خدا تا چه حد بعد از طلاق خوشبخت به نظر میرسید و تا چه حد قوی وانمود میکرد، انگشت به دهن میمونی که اینم پشیمونه! یه چیزی رو بدون عزیزم، یکی از سخت ترین اعترافها ، اعتراف به پشیمونی از طلاقه! من تا به الان حتی قصدشم نداشتم بگم پشیمونم، چه برسه به اینکه واقعی بخوام بگم، ولی هرجا حرف منو بد برداشت کردن و برداشتشون پشیمونیه من بود، در جا اعصاب منو به هم ریختن! کاری باهات میکنن که فکر کنی گناه کارترین آدمه روی زمینی که از اون شاهزاده رویاها طلاق گرفتی، کاری میکنن فک کنی خیلی بی لیاقت بودی! یادمه یه بنده خدا به زبون آورد که پشیمونه، کاری باهاش کردن که پیغام بفرسته برای شوهر سابقش تا رجوع کنه، اون عنتر خان هم ناز کرد براش! همون جاری که مثال زدی، شوهرش هرچقدر هم بهتر از شوهر قبلیش باشه، باز هم عیبای خودشو داره، و میدونی الان درده اون خانم چیه؟ اینه که فکر کردن به طلاق خیلی سخت تر شده چون دومیه! طلاق توی ازدواج بعدی هم زبونتو کوتاه میکنه! بماند که بعضیا بچه دارنو، خوده اون بچه و شرایطش یه درد بزرگ از دردای بعد از طلاقه

بله بعضیا راضین، ولی همون ده درصد، نه بیشتر! شایدم کمتر

یادمه یکی میگفت ای کاش با هوو کنار میومدمو طلاق نمیگرفتم! ضمنا خالت بلاخره ازدواج میکنه، شوهرش حتی اگر بدتر از شوهره اولشم باشه، نمیتونه به راحتیه دفعه اول به طلاق فکر کنه! این حداقل بلاییه که طلاق به سرت میاره، اینکه مجبورت میکنه توی ازدواج بعدی بیشتر بسوزیو بسازی! 

دخترخالم میگفت اگر ازدواج دومم هم بد از آب دربیاد دیگه تحمل طلاقو ندارم، خودمو میکشم! تازه این از اوناییه که خانوادش حمایتش کردن و شوهرش خییییییییییلی بد بود

این سوالو هم از خودت بپرس! اینکه اگر طلاق انقدر شیرین بوده و باعث میشده خیلی خوش بگذره پس چرا نود و نه درصدشون قید دوران شیرینه طلاق رو سریع میزنن و بازم ازدواج میکنن؟ تازه خیلیاشون از همون ماه های اول دنبال ازدواجن! از آمار خودکشیه بعد از طلاق خبر داری؟ نه نداری

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

ضعف نیست، طلاق سخته! من تجربه طلاقو دارم، طلاق عذابه! آخرش هم مجبور میشی دوباره ازدواج کنی و روز از ...

سخت تر ازینک نون خالی بخوری شوهرت روانی باشه ابرو برات نذاره بی عرضه باشه و بی مسئولیت؟؟؟یعنی خونه پدر بدتر ازبن جهنمه؟؟؟؟؟؟