2777
2789
عنوان

یعنی حالم از یلدا ملدا بهم میخوره اه

| مشاهده متن کامل بحث + 4370 بازدید | 218 پست

درسته وضعیت خوب نیست درک میکنم 

ولی دلیل نمیشه شما چرت و پرت تلقیش کنی...

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مسخره بازی ؟ یلدا جزئی از اصالت ماست و میراثیه ک از نیاکان ما به ارث رسیده ..:)))

خب خونه هر کسی که میرید (معمولا خونه پدر و مادره دیگه ) تقسیم بندی کنید که هر کس یه چیزیو بیاره ک فشارم نباشه 

بعدم اجبار نکردن که حتما تو اجیل پسته باشه یا میوه حتما میوه گرونی باشه !

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

همین بلاگر ها افت تمدن ما هستن یلدا کی این شکلی بودهفرهنگ غربی و شرقی رو توهم ریختن یک جشنی درآوردن ...

بله درست وما هم باید عاقل باشیم و سنت های خودمون رو حفظ کنیم 

ولی متاسفانه یه عده جوون با دیدن این همه تجملان و فخر فروشی ناخوداگاه زندگی رو به کام خودشونو اطرافیان تلخ میکنند 

به قول یه کاربر یلدا که خرجش بیشتر از عید قربان نیست.حاضرن برای عید قربان یه گوسفند بخرن ولی برای یل ...

دیگه هم اون کاربر هم شما قیمه ها رو نریزید رو ماستا😅استارتر هم حرفش درست نیست نمیشه بساط تمام رسوم رو جمع کنیم چون گرونیه می تونیم ساده تر و کم هزینه تر برگزار کنیم

من از روز اول تمام رسم و رسومات رو بوسیدم و گذاشتم کنار ...چه برای ازدواجم چه بعد ازدواجم ..نه روز ز ...

چه ربطی داره به قشرفقیروپولداراتفاقاپولدارابیشترجشن میگیرن بامیزاوپذیرایی آنچنانی پس اینهمه بلاگروادمای مشهورکه استوری میکنن فقیرهستن شماحذف کردی بخودت مربوطه دگه نچسبوون به قشرفقیروپولدار

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

متاسفانه ایرانی ها به جای خود مهمونی، خوب بلدن با چشم هم چشمی همدیگرو خون به جیگر کنن
🙂

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بله درست وما هم باید عاقل باشیم و سنت های خودمون رو حفظ کنیم ولی متاسفانه یه عده جوون با دیدن این ه ...

متاسفانه درسته 

مشکل هم فرهنگ سازی ضعیف کشوره

یک نگاه به خیابون کنی هیچ خبری از یلدا نیست 

من یادمه دهه هفتاد از یک هفته قبل یلدا خیابون پر نماد یلدا و حاجی فیروز و ...بود 

الان ملت بدبخت دیگه نمی‌دونن یلدا کی هست

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

من یا مه بچه بودم بابام خیلی به یلدا اهمیت میداد بعد شام یک رو فرشی مامانم مینداخت و میوه و تنقلات می‌ذاشت حالا تنقلات میوه و کدو و لبو و نهایتا تخمه و حلوا کنجدی و ف ا ل حافظ می‌گرفتیم و کلی بهمون خوش می‌گذشت نه دیزانی بود نه قر و فری نه اینکه حتما فلان خوراکی باشه متاسفانه مردم ما هرچی دست مردم تنگ تر میشه تجملات بیشتر میشه وگرنه ساده هم میشه برگزار کرد 

چقدر غر می زنید برای یه شب دورهمی😐 حالا قبول گرونیه ولی همینایی که میگین وااااای از کجا بیاریم شب یلدا بگیریم واسه مهمونی هاشون کمتر از دو سه مدل غذا و انواع میوه و سالاد و دسر تهیه نمی کنن. تاپیک های مهمونی همه سفره ها پر و پیمون، تاپیک های چند دست لباس میخرید همه کمدها پر و شمارش ها از دست در رفته، ماشاالله همگی زنی که خرج نداره ارج نداره رو از حفظن...حالا واسه چهارتا انار و یکم تخمه و دو تا لبو زمین و زمان رو به هم میدوزن....بس کنید توروخدا 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷