2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره من چون جفت خونمون بود هرروز میرفتم 😁از ۱۶هفته

وای چطور روت میشد😐😂 من میرم کلی معذبم با خودم میگم نگن این چرا هی میاد اذیت می‌کنه 

بخاطر همون تا تایم مراقبت نرفتم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

وای چطور روت میشد😐😂 من میرم کلی معذبم با خودم میگم نگن این چرا هی میاد اذیت می‌کنه بخاطر همون تا ت ...

خلوت بود خانومه هم میدونست استرسی هستم نمیرفتم خودش بهم میزنگید بیا

باورت میشه‌ یه روز در میون هم میرفتم سونو؟ماه آخر هرروز nst

بعد ۶سال باردار شدم کلی نگران بودم و استرس داشتم تا دنیا بیاد مردمو زنده شدم

تا شقایق هست زندگی باید کرد 

دستگاهشون اونقدرا دقیق نیسمن همیشه میرفتم مطب

متخصصم سونوگرافی نداره هی باید برم برام بنویسه تا برم مرکز سونوگرافی ببینم همه چی عالیه یا نه  چندین بار تا حالا رفتم سخته ،بهداشت سر کوچمونه برام مهم صدای قلبشه 

متخصصم سونوگرافی نداره هی باید برم برام بنویسه تا برم مرکز سونوگرافی ببینم همه چی عالیه یا نه چندین ...

منم همینکارومیکردم 

فقط 45 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

خلوت بود خانومه هم میدونست استرسی هستم نمیرفتم خودش بهم میزنگید بیاباورت میشه‌ یه روز در میون هم میر ...

وای مگه میشه یک روز درمیان سونو😳

سونو باید فاصلش دو هفته باشه چون ضرر داره زیاد بری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

متخصصم سونوگرافی نداره هی باید برم برام بنویسه تا برم مرکز سونوگرافی ببینم همه چی عالیه یا نه چندین ...

استرس نداشته باش هر وقت لازم بود برو 

چرا همش میری سونو 

خب اونکه صدرصد باید بری مرکز سونوگرافی چون اونا متخصصان بیشتر سردرمیارن 

بعد اینکه دستگاه سونو مطب دکتر پیشرفته نیست بخاطر همین میفرستن بیرون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

استرس نداشته باش هر وقت لازم بود برو چرا همش میری سونو خب اونکه صدرصد باید بری مرکز سونوگرافی چون او ...

من سونو های اصلیمو به موقع میرم مراکز اصلی ولی برای محض اطمینان که یه وقت بچه اون وسط تایم ها چیزیش نشده باشه یا ایست قلبی نکرده باشه استرس میگیرم دوست دارم صدای قلبشو بشنوم خیالم راحت بشه این همه راه برم تا متخصص دوباره برگردم برم سونو گرافی اونم برای منی که هماتوم بارداری دارم و استراحت مطلق هستم سخته