2777
2789
عنوان

یعنی حالم از یلدا ملدا بهم میخوره اه

| مشاهده متن کامل بحث + 4377 بازدید | 218 پست
سلام چطوری عزیزم فک کنم توهم نرس بودی میگم تو چیزی راجب استعلاجی ک بیشتر از ۳ ماه بشه میدونی؟

سلام عزیزم بله

استعلاجی بیشتر از ۳ روز باید بره کمیته فکرکنم

اگر بستری باشه اوکیه اگرنه بستگی داره به نظر کمیته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سلام عزیزم بلهاستعلاجی بیشتر از ۳ روز باید بره کمیته فکرکنماگر بستری باشه اوکیه اگرنه بستگی داره به ...

بیشتر از ۳ ماه من منظورم بود😁

تصادف کردم شکستگی دوبل ساق پای راست بیمارستان خودمونم دو هفته پیش جراحی شدم نیل گذاشتن برام دکترم فردا قراره برام استعلاجی بنویسه فک نکنم زیر ۳ ماه بخواد اخه میگن حداکثرش ۳ ماهه بیشتر شه توقف طرح میزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر از ۳ ماه من منظورم بود😁تصادف کردم شکستگی دوبل ساق پای راست بیمارستان خودمونم دو هفته پیش جراح ...

میدونم عزیزم متوجه شدم 

کلا قانونش اینه بیشتر از ۳ روز کمیته بررسی میکنه

نه توقف نمیزنن البته بستگی به مسئول بخش وبیمارستان هم داره

یکی از طرحیای ما بنده خدا ۳ ۴ ماه استعلاجی بود جراحی داشت برای تومور 

تا اخر طرحش همکاری کردن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
میدونم عزیزم متوجه شدم کلا قانونش اینه بیشتر از ۳ روز کمیته بررسی میکنهنه توقف نمیزنن البته بستگی به ...

نمیدونم والا غصه م شده همش میگم ینی کی میتونم دوباره سرپا شم راه برم منم اورژانسم همش بدو بدو داره چجوری میخوام دوباره کار کنم

نمیدونم والا غصه م شده همش میگم ینی کی میتونم دوباره سرپا شم راه برم منم اورژانسم همش بدو بدو داره چ ...

اصلا غصه نخور 

تهش اینه توقف بزنن که عمرا نمیزنن

ولی توقف هم بزنن به نفعته 

چون دوباره میری توصف و طرحت از اول شروع میشه چیزی از دست نمیدی

اصلا غصه نخور تهش اینه توقف بزنن که عمرا نمیزننولی توقف هم بزنن به نفعته چون دوباره میری توصف و طرحت ...

اوه اوه من میخام زودتر طرحم تموم شه خدانکنه از اول شرو ش

بیشتر غصه راه رفتنمو دارم ارتوپد خوبی عملم کرده ولی خب هم تیبیا هم فیبولا شکسته  خیلییی ناراحتم کی خوب میشم ینی🥲😣

مگه میشه بچه دلش میخواد تومدرسه انقدر یلدا یلدا میکنن میتونی نخری براش

خلاقیت داشته باشید .مناسبتا برای شادی هست نه دردسر .مطابق وسعتون برگزارش کنید .

کیک بپزید. انار دون کنید .لبو درست کنید .تخمه به جای آجیل بگذارید .حتی باسلوق و مارشمالو هم خودتون می تونید درست کنید .