2777
2789
عنوان

یعنی حالم از یلدا ملدا بهم میخوره اه

| مشاهده متن کامل بحث + 3942 بازدید | 209 پست

ماها عادت کردیم همه چیو کوفت خودمون کنیم

عید فقط بدو بدو و آخرش خسته پای هفت سین

چهارشنبه سوری انگار جنگه

عروسیا چشم و هم چشمی و خستگی و استرس عروسو داماد

جشن تولد و مهمونی هم همینطور 

یلدا هم شده یه میز قرمززززز چندین میلیونی با لباسای طلاکوب و میکاپ یلدایی و کلی چیزای غیرضروری

هیچ لذتی هم از هیچکدوم نمیبریم

من از روز اول تمام رسم و رسومات رو بوسیدم و گذاشتم کنار ...چه برای ازدواجم چه بعد ازدواجم ..نه روز ز ...

اینا مال قشر پایین نیست خانم

اینا مال مردم متمدنه که ایرانی بودنشان رو حفظ کردن 

حالا شما دوست داشتی گذاشتی کنار دیگه نیاز نیست کار خودتونو اصول قرار بدید

ما ایرانی هستیم نه آلمانی که بویی از جشن و مهمونی و دورهمی و ...نبرده باشیم

با کمال احترام 

حرف شما فقط بود روشنفکری افراطی میده

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه درسته مشکل هم فرهنگ سازی ضعیف کشورهیک نگاه به خیابون کنی هیچ خبری از یلدا نیست من یادمه دهه ...

دقیقا همه عوامل اقتصادی اجتماعی باعث اینکار شده

از یه طرف مدرسه ها به خصوص مقطع ابتدایی که هرروز جشن دارندو از والدین پول میگیرن بعضیا دارندو میدن بعضیا هم نه و مدام شرمنده که بچشون پیش دوستاش خجالت زده میشه سیتم اموزشی هم به خیال خودشون میخوان با جشن و بازی های پرخرج محیط مدرسه رو جذاب کنن همه اینها فرهنگ غلط جاافتاده توکشور 

قدیما مردم شاد بودن الان مشکلات اقتصادی و زیاده خواهی بچه ها و جوونا نمیزاره بفهمی امروز چند شنبه است چه برسه یلدا 

قدیم یه صفای دیگه ای داشت شادیا واقعی بود ولی الان پرشده ازتجملات و چشم هم چشمی 

دقیقا همه عوامل اقتصادی اجتماعی باعث اینکار شدهاز یه طرف مدرسه ها به خصوص مقطع ابتدایی که هرروز جشن ...

دقیقا 

بچه خواهرم مهد کودکه

هر روز پول میگیرن برای جشن تخم مرغ و نمی‌دونم روز دوستی و ...که اصلا مهم هم نیستن 

واقعا جشن هامون داره از بین می‌ره 

دیگه کدوم بچه براش عیدی ۵تومنی پدر بزرگش مهمه

ما عیدیمونو میگرفتن آزمون با این وجود کلی شاد می‌شدیم که عیدی بگیریم ، الان ۵۰ تومن میدی به بچه انگار نه انگار مهم نیست براش

یلذاهم همینطور 

همش زرت زرت عکس میگیرن

یکم نمیشینه ببینی حالش چطوره 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

ماها عادت کردیم همه چیو کوفت خودمون کنیمعید فقط بدو بدو و آخرش خسته پای هفت سینچهارشنبه سوری انگار ج ...

منم کاملا موافقم 

خونه تکونی رو معمولاً میگم کارگر بیاد کمکم فقط یک یا دو روز 

چون اکثرا دیدم از اواخر بهمن درگیرن

الان شب یلدا دعوتم خیلی اتفاقی لباس محلیم قرمز شده اونم پارسال عید دوختم نپوشیدم تا حالا 

منظورم اینه نگفتم حتما لباس قرمز بخرم واسه شب یلدا 

اونم سبز و قرمز مال من ترکیب آبی و قرمزه که آبی کمتره 

کلا همه چیو راحت میگیرم خونه جاریم میرم بهم خوش می‌گذره برعکس خیلیا که فقط برمی‌گردن حرف و حدیثه با اونایی که واقعا حس بدی بهم میدن سعی میکنم زیاد رو به رو نشم مثلا یکی از جاریا می‌گفت بچتو بفرست مدرسه دولتی که اعتماد به نفس داشته باشه یعنی میبینه خودتون از بقیه وضع مالیتون بهتره اعتماد به نفس میگیره( عوقم گرفت از نظرش) و کسی که فکر و نظرش اینه رو ترجیحم اینه سالی یه بار ببینمش فقط 

کلا راحت زندگی میکنم جشنا رو راحت میرم و میام 

دلم بخواد نصفه شب برم بیرون میرم برام مهم نیست دیگران چی میگن 

به نظر من مردم از جشن لذت نمیبرن فقط می‌خوان دیده بشن پس براشون مهمه بقیه از اونا بهتر به چشم نیان و همین میشه داستان 

دقیقا بچه خواهرم مهد کودکههر روز پول میگیرن برای جشن تخم مرغ و نمی‌دونم روز دوستی و ...که اصلا مهم ه ...

دقیقا من یادم سال هشتاد عیدیامو جمع کردم شد پنجاه تومن و باهاش یه پالتو خریدم

پنج تومنای اونروزا واقعا با ارزش بود چون  پول نداشتیم پدرومادر اختیار زیاد بچه هانداشتن پولامونو که جمع میکردیم خوشحال میشدیم 

ولی الان کارت پدرومادرا  دست بچه هاشون معلوم که با پنجاه تومن شاد نمیشن 

زندگیامون خلاصه شده تو چهارتا عکس و  استوری و نمایش 

تا حرفی میزنی میگن اریایی هستیم حالا اگه میگفتم شهادت و ولادت رو جمع کنید همه میگفتن افرین راست میگ ...

البته که میگفتم آفرین

این شهادت و ولادتا مال ما نیست که

به من یکی لااقل تحمیل شده

من با امام عرب چکار دارم

شب یلدا، آخرین شی بلند سال هست، شب زایش و تولد نور هست، جشن تولد مهر هست، برای نور و روشنی جشن میگیریم، شب امید هست، شب عهد ‌ پیمان بستن با روشنایی و امید به اینکه پایان شب سیه سپید است. تا صبح چراغی روشن نگه میداریم و دعا میکنیم هرچه زودتر روشنی و نور متولد بشه. دیگه تعبیرش برای هرکس یکجوره.

امیدوارم برای ما هم همینطور باشه!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
دیگه هم اون کاربر هم شما قیمه ها رو نریزید رو ماستا😅استارتر هم حرفش درست نیست نمیشه بساط تمام رسوم ...

نه اتفاقا هیچ قیمه ای قاطی ماستا نشده.

مردم از فرهنگ خودشون بیزار شدن چون از اول زندگیشون بی اهمیت انگاشته شده روسومات باستانی و اصیل ایرانی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

ملت تو همون عذاراریا،شادن تو غصشونا نخور

تو عذاداریا شادن؟؟ جالبه

ما نفهمیدیم بالاخره ناراحتید واقعا یا براتون یه جور سرگرمیه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

انقدددددد بدم میاد از اینایی که میگن یلدا چیه 

خووووووو

هررررر روز اتفاق نمی‌افته که یک بار در سال

تو هر ماه یه پول ناچیزی بذاری کنار آجیل یلداتو میتونی بخری 

شرط هم این نیست که حتما باید اسراف کنی هر چرت و پرتی بخری 

شرط کنار هم جمع شدنه 

بله ک میشهیه ظرف کوچیک با میوه واسش تزئین کن ببین چقدر خوشحال میشه و اصلا اسم آجیل دیگه نمیارهمثلا ب ...

اون دوماد و عروس و ... خودشون بی انصافن که دست خالی میرن انتظار دارن. والا ما هر جا میریم یه شیرینی ای ژله ای چیزی میبریم تو شب یلدا 

خدایی سلطنت حق رینیرا بود   
انقدددددد بدم میاد از اینایی که میگن یلدا چیه خوووووووهررررر روز اتفاق نمی‌افته که یک بار در سالتو ه ...

دقیقا 

ملت کار با باعث گرونیا ندارن فقط گیرن رو همین دلخوشیای کوچیک

خدایی سلطنت حق رینیرا بود