یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من از روز اول تمام رسم و رسومات رو بوسیدم و گذاشتم کنار ...چه برای ازدواجم چه بعد ازدواجم ..نه روز زن ..نه روز مرد ..نه یلدا ..بخدا این بریز و پاش ها مال قشر پایین هست ..شما جشن تولد قشر پایین و بالا رو مقایسه کن ...اون زمان بهونه ایی بود آدما دور هم باشن ..نه الان که جمع شدن کنار هم شده مصیبت و رقابت ...
بنابراین یه جورایی با یلدا یکی میشه... فرقش یه شبه
ما شب یلدا رو میریم خونه مادربزرگم
فرداشبش مامانم خونه خودش تدارک میبینه
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من از روز اول تمام رسم و رسومات رو بوسیدم و گذاشتم کنار ...چه برای ازدواجم چه بعد ازدواجم ..نه روز ز ...
اینکه یخه کیک بخری با کادو بری خونه در مادرت یا همسرتو خوشحال کنی یا مراسم یلدا و عیدو جشن بگیری میشع قشر پایین ؟؟؟ ببخشید شاهزاده خانم
فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمیخوری!حرف میزنه و عمل میکنه،اصالت داره، خیانت نمیکنه!کنارش پیشرفت میکنی،حرمت بلده و پا پس نمیکشه،زخم نمیزنه، عقده نداره، مرهم میشه، رفیق میشه، یار میشه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چهطوری باهاش رفتار میکنی اهمیت نمیده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشمهایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سالها باهاتون موندگاره؛عاشق چشمهایی بشین که سیره ... تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
اجباری که نیست برابچه ها هم فوقش دوتاچیپس می گیری۵۰تونم نمیشه
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃