2777
2789
عنوان

یعنی حالم از یلدا ملدا بهم میخوره اه

| مشاهده متن کامل بحث + 4367 بازدید | 218 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از روز اول تمام رسم و رسومات رو بوسیدم و گذاشتم کنار ...چه برای ازدواجم چه بعد ازدواجم ..نه روز زن ..نه روز مرد ..نه  یلدا ..بخدا این بریز و پاش ها مال قشر پایین هست ..شما جشن تولد قشر پایین و بالا رو مقایسه کن ...اون زمان بهونه ایی بود آدما دور هم باشن ..نه الان که جمع شدن کنار هم شده مصیبت و رقابت ...

روز مادر ۲ دی هست عزیزم

ما شب قبلش یعنی 1 دی جشن میگیریم 

بنابراین یه جورایی با یلدا یکی میشه... فرقش یه شبه

ما شب یلدا رو میریم خونه مادربزرگم 

فرداشبش مامانم خونه خودش تدارک میبینه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
حالا چیکار دارید با اماما توهین میکنیدنه که خیلیم عذارداری میکنید تا چهلم سیاه می‌پوشید این خانمم را ...

تا حرفی میزنی میگن اریایی هستیم 

حالا اگه میگفتم شهادت و ولادت  رو جمع کنید همه میگفتن افرین راست میگی 

همیشه ملت ما از یه ور بوم میفتن

والا ایشون راجع به مسبب گرونی غر نزدن دارن راجع به فرهنگ چندهزارسالمون غر میزننخب خیلی ناراحتین به ب ...

برو بابا تو دیگه چی میگی من دارم میگم باید اعتراض کنید اصلا چیزی که گفتی چه ارتباطی به حرف من داشت 

روز مادر دوم دی هست

یه شب فرقشه دیگه 

همونه سخت نکنین 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ما شب قبلش یعنی 1 دی جشن میگیریم بنابراین یه جورایی با یلدا یکی میشه... فرقش یه شبهما شب یلدا رو میر ...

اهان درسته

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

حالا چیکار دارید با اماما توهین میکنیدنه که خیلیم عذارداری میکنید تا چهلم سیاه می‌پوشید این خانمم را ...

من از اول تاپیک بودم کسی توهین نکرد 

ولی حقیقتا حق دارن مردم کل سال عزاداریه نمیشه که کل سالم سیاه پوشید عزیزم 

یه شب یلدا مونده که  با این گرونی ها اصلا نمیشه دور هم جمع شد 

لعنت به باعث و بانیش

من از روز اول تمام رسم و رسومات رو بوسیدم و گذاشتم کنار ...چه برای ازدواجم چه بعد ازدواجم ..نه روز ز ...

تا ابد باهات موافقم 

همین شب یلدا دل چند تا عروس به خاطر حسادت و نادونی خانواده شوهرش میشکنه 

که وای برا فلانی یلدایی فلان چیز اوردن برا من فلان 

عزیزم نیاز نیست تجملاتی بشه

یه کلیو میوه ،و کمی تخمه 

هم کافیه .حواسمون به فقرا هم هست

مثلا ما میخوای به چندتا خانواده

پول بدیم میوه و تخمه هم براشون بخریم

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

من از روز اول تمام رسم و رسومات رو بوسیدم و گذاشتم کنار ...چه برای ازدواجم چه بعد ازدواجم ..نه روز ز ...

اینکه یخه کیک بخری با کادو بری خونه در مادرت یا همسرتو خوشحال کنی یا مراسم یلدا و عیدو جشن بگیری میشع قشر پایین ؟؟؟ ببخشید شاهزاده خانم

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

خیلی عذرمیخام گلم

این جشن باستانی هست...

اجباری که نیست برابچه ها هم فوقش دوتاچیپس می گیری۵۰تونم نمیشه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃