2777
2789

من ۱۷ سالگی یکسال مونده ب دیپلم عاشق شدم ترک تحصیل کردم عقد کردم بعدش ۱۹ سالگی ازدواج

تا ۲۰ سالگی تو حال و هوای عاشقانه بودم درس برام مهم نبود البته بگم هیچ وقت درسم عالی نبود معدل ۱۸ بودم رشته انسانی و علاقه داشتم ب درس خوندن

و از ۹ سالگی عاشق کتاب بودم و بعدش ادبیات

زندگی خوبی از لحاظ مالی و عاطفی دارم

ولی وقتی ۲۰ سالم شد کم کم پشیمون شدم از درس نخوندن چون هرجا میرفتم خجالت میکشیدم بگم حتی دیپلم ندارم قبل از ۲۱ سالگی رفتم مدرسه بزرگسالان شروع کردم درس خوندن الان ۲۲ سالمه

خیلی دغدغه اینو دارم ک درس بخونم داخل رشته ادبیات تحصیلات بالا داشته باشم ی روزی کتاب بنویسم با سواد باشم

اما ۸۰ درصد افراد دورم ب جز اندکی میگن این دغدغه الکیع پول داری شوهر خوب داری بشین تو‌خونه ب خونت برس

به امید روزهای خوش 💝

خب بخون چیه مگ

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

نه اصلا  دغدغه الکی نیست تحصیلات خیلی مهمه

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشد جزو وجود انسان به اطرافیانت توجه نکن درست رو بخون سراغ و شغل و مهارتی که دوست داری برو

از بچگی عاشق نوشتن بودم عاشق فیلم‌ و داستان و کتاب

شروع کردم چون ترسیدم دیر بشه بهش نرسم

به امید روزهای خوش 💝

یکسال‌ونیم دارم میخونم

ادبیات خیلی رشته زیباییه حتما ادامه بده تا دکترا اصلا ب این چیزا ک فکر کنی دیر شده و اینا فکرشو نکن 

ایشالا موفق بشی

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍