2777
2789
عنوان

یعنی حالم از یلدا ملدا بهم میخوره اه

| مشاهده متن کامل بحث + 4422 بازدید | 218 پست

حیف نیست تمام جشن هایی که از جشن های قدیمی و بااصالت ایرانه رو بخوایم جمع کنیم 

اونجوری فقط باید با اقسردگی دست و پا زد 

بنظرم مجبور نیستیم به خودمون سخت بگیریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا ابد باهات موافقم همین شب یلدا دل چند تا عروس به خاطر حسادت و نادونی خانواده شوهرش میشکنه که وای ب ...

تازندگی ما برا دیگرانه همینه اروپا هم جشن وشادی دارن اما براخودشون خوشن دنبال این چیزا نیستن

تا ابد باهات موافقم همین شب یلدا دل چند تا عروس به خاطر حسادت و نادونی خانواده شوهرش میشکنه که وای ب ...

خب تشریفات یه عده آدم ابله چه ربطی به یلدا داره اونی که این همه دنگ و فنگ واسه یلدا راه انداخته مقصره یلدا روز شادی و جشن هست نه اینکه فقط بخوریم وبه هم دیگه پز بدیم

والا یلدا این‌نیست بریم خونه بزرگترها بخوریم 

هرکس یک خوراکی یک غذا دستش بگیره ببره دور هم جمع بشیم میشه کلی و ب کسی هم فشار نمیاد 

این فرهنگ یلدا نیست که بد هست این فرهنگ که صاحبخونه باید همه چی بخره زشت و بده تو گرونی که دست ما مردم نیست 

تو خونه خودمون هم همون میوه و چند پفیلا و چیپس فوقش یک سینی مزه درست میکنیم دور هم باشیم 

البته منم دو ساله یلدا نمیگیرم اما خب دلیل نمیشه فرهنگ هزاران ساله مون زیررسوال ببرم 

فعلا امضا ندارم

همه چی که گرونه درست 

ولی میشه وقتی تعداد اعضای خانواده زیاده هر کسی یه چیزی و با خودش بیاره

لازم نیست واقعا اجیل بخرید 

تخمه و بادم زمینی و الوچه هم میشه خرید 

من که امسال میخوام بیشتر بازی و جایزه برا بچه ها درست کنم که شاد شن

چه کار پسندیده ای

🌹🌹

بهتره ما این و جا بندازیم

هرکس توان مالی داره

به قشر ضعیف کمک کنه

که اونا هم شاد بشن 

مهربانی و خوب بودن سخت نیست

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

استارتر و یه کاربر دیگه که گفتین از یلدا و اینا خوشم نمیاد شما پول و وضعیت مالی رو بهونه کردید وگرنه استارتر که تو تاپیکاش گفته کارمنده شوهرشم شغل آزاد، پس وضعیت مالیتون ار خیلی از افراد بالاتره. اسی کلا آدم ناراحتی هست ازوناس که به زمین و زمان غر میزنه 😏 الانم یهو یادش افتاده به یلدا و فرهنگ مون غر بزنه ...شاید اینجوری ناراحتی هاش تخلیه بشن 

عزیزم برو یه دمنوشی چیزی بخور یکم سبک شی 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿