2777
2789

زیاد فامیلای با فرهنگی نداریم که بگن زندگی خودشه به ما چه،خیلی مسخرم کردن،خیلی پشتم حرف زدن که دختره یه انگشتر طلا نداره رفته صد میلیون گوشی خریده،میخواد خودنمایی کنه پز بده.

منم میشنیدم و دروغ چرا خیلی حرص میخوردم ولی واسه هدفم تلاش میکردم،گوشی خریده بود که واسه آنلاین شاپم عکس و فیلمای با کیفیت بگیرم،جواب داد و آنلاین شاپم شد ۵۰ کا،چندین برابر پول اون گوشیو درآوردم،کلی طلا خریدم،دهن فامیل هم بسته شد،تازه خودشون یسره ازم سفارش میخوان تازه پررو پررو توقع تخفیفای خفن و برگ ریزون دارن ازم.

اینارو نگفتم خودمو تبلیغ کنم چون من هیچوقت تو نی نی سایت آیدی ندادم و نمیدم به ریسک شناسایی شدنم نمیارزه،فقط خواستم بگم زیاد به حرف فامیل و اطرافیان توجه نکنید اگه صلاحتو بخوان تو هر شرایطی هر چی خریدی برات آرزوی خوشحالی میکنن نه اینکه پشتت حرف بزنن.

اره موافقمم

خداروشکر 

ایشالا روز به روز پیشرفت کنی 😍✨

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افرین♥️🥺😍😍😍😍😍

چند سالته

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

کلا آدمهای بی پول زیاد مورد تمسخر واقع میشن...ربطی ب این خریدنت نداره...حالا اگه آیفون نمیخریدی با پولش میخاستی چ سرمایه گذاری کنی...چی میشه خرید ک یه آدم فقیر ب ثروتمند تبدیل کنه...ول کن حرف مردم و...ب خودت برس...

چه انلاین شاپی داری؟ به منم یاد بده یکم سرمایه دارم میخوام انلاین شاپ راه بندازم

لباس ولی وارداتی،کارای تولیدی و اینا اصلا نمیارم چون کیفیت دوختشون جالب نیست.

ببین فعالیت مداوم خیلی مهمه اینجوری بگم که من سه ماه اول کلا تو اینستا آنلاین بودم و هر روز پست و استوری.

آره ولی فامیل متوجه نمیشد که میگفتن پراید دارن ولی رفته گوشی بخره کلاس بزاره

تو اگه طلا هم میخریدی فامیل حرف در میاوردن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
کلا آدمهای بی پول زیاد مورد تمسخر واقع میشن...ربطی ب این خریدنت نداره...حالا اگه آیفون نمیخریدی با پ ...

مثلا میگفتن پراید دارن عوض اینکه ماشینو عوض کنن رفته پول داده گوشی خریده کلاس بزاره حالا با گوشی معمولی کارش راه نمیفته،منم اون اولا اصلا نمیگفتم آنلاین شاپ دارم میترسیدم نشه و مسخرم کنن.

لباس ولی وارداتی،کارای تولیدی و اینا اصلا نمیارم چون کیفیت دوختشون جالب نیست.ببین فعالیت مداوم خیلی ...

چجوری وارد میکنی عزیزم؟ چقد سرمایه اولیه نیازه؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜