2777
2789
عنوان

شما بودین از این مرد جدا میشدین🤦🏼‍♀️😑🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 41 پست
ببین شغلش توی خونه هست خب…همکاری نداره که ببینه باهاشون صحبت کنه…شاید تقریبا هفته ای چهار بار یکی از ...

شغلش چیه ...خب حق بده اگر دوستاش آدم های سالمی هستند و محیط دوستانه شون جو خرابی نداره ...یه جوری رگ خوابشو دستت بیار بیشتر جذب خودت کن تا اونا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغلش چیه ...خب حق بده اگر دوستاش آدم های سالمی هستند و محیط دوستانه شون جو خرابی نداره ...یه جوری رگ ...

نمی‌دونم واقعا… خیلی ناراحت میشم سر این موضوع…رفیقشم فک نکنم آدم بدی باشه یکی زن داره دوتا مجرد…

شغلش چیه ...خب حق بده اگر دوستاش آدم های سالمی هستند و محیط دوستانه شون جو خرابی نداره ...یه جوری رگ ...

اینم بگم ۱۰سال قبل ازدواج تنها زندگی می‌کرد…دوستاش خیلی تو تنهایی کمکش کردن 

والا‌ب اندازه بادوستاش میره بیرون قرار نیس ۲۴ ساعته بمونه خونه وردلت.من شوهرم ب زور میفرستم‌پیش دوستاش یکم روحیش عوض شه.همیشه نمیره دوهفته ی بار شب میرن شام بیرون..ناشکری نکن.شوهرتو بچسب.

اینم بگم ۱۰سال قبل ازدواج تنها زندگی می‌کرد…دوستاش خیلی تو تنهایی کمکش کردن

خب پس دوستیشون عمیقه ...دوستاشم معلومه آدمای خوبی هستن که کمک حال بودن ....بلاخره شوهرتم زن گرفته اسیر که نیست ...اگر عاقل وبهش اعتمادداری خیلی گیرنده .یکم کناربیا ...باسیاست کاری کن ارتباطش کمتربشه .موقع دور دور بگو باهم بریم ، حال وهوام عوض شه ، خرید دارم ، دوس دارم باهات قهوه بخورم خوش میگذره و فلان 

خب پس دوستیشون عمیقه ...دوستاشم معلومه آدمای خوبی هستن که کمک حال بودن ....بلاخره شوهرتم زن گرفته اس ...

عزیزم چه جوری سیاست داشته باشم؟؟ ما عقدیم تجربه ام کمه…اره خیلی عمیق

ببین شغلش توی خونه هست خب…همکاری نداره که ببینه باهاشون صحبت کنه…شاید تقریبا هفته ای چهار بار یکی از ...

عزیزم خودت برو مشاوره...چیزی که میگی نرماله تو مشکل داری...برو حل کن تا زندگیت نپاشوندی