2777
2789
عنوان

شما بودین از این مرد جدا میشدین🤦🏼‍♀️😑🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدما تو اعصبانیت که باید کنترل کنن خودشون خوب باشند والا موقع خرید و مسافرت وتفریح که همه خوبن

کی گفته خوبه؟؟ یکیو میشناسم موقع خرید و مسافرت و تفریح خون به جیگر کل اعضای خانواده میکنه

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
اگه آدم عصبی ای باشه جدا میشدم چون در آینده فقط بحث من نیست بحث بچمم هستکدوم انسانی پدر عصبی میخوادم ...

همیشه که عصبانی نیست وقتی دعوا میفتیم عصبی میشع شاید هر چند ماه

همیشه که عصبانی نیست وقتی دعوا میفتیم عصبی میشع شاید هر چند ماه

خب از اون جهت خودت بهتر میدونی 

من فکر کردم همیشه عصبیه

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.

اگه باعث استرس شدیدم بشه و ناراحت بشم بنده پول نمیشم طلاق میگیرم هیچ چیزی ارزش مند تر از ارامشمو اعصابم نیست

شما فقط درمورد مادیات گفتی درمورد احترام و اخلاق اینا نگفتید پولی رو که بدم به روانپزشک برای درمان اعصاب ضعیفم نمیخوام

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
رابطش در چه حد با دوستاش و تو میخوای در چه حد محدودش کنی؟

ببین شغلش توی خونه هست خب…همکاری نداره که ببینه باهاشون صحبت کنه…شاید تقریبا هفته ای چهار بار یکی از دوستاش رو ببینه در حد یکساعت برن قهوه ای چیزی بخورن یا باماشین تو شهر دور بزنن این یکم افتاب بگیره… یا مثلا ماهی یکی دوبار می‌رن استخر… در سال هم شایذ سه چهار بار بره شب جنگل بمونه…

اگه باعث استرس شدیدم بشه و ناراحت بشم بنده پول نمیشم طلاق میگیرم هیچ چیزی ارزش مند تر از ارامشمو اعص ...

گفتم خوبه منو محدود نمیکنه خیر خواه دیگه چی بگم از اخلاق