2777
2789
عنوان

اگه با یکی ازدواج کنم که از لحاظ قیافه خیلی خیلی سرتر از منه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 55 پست
مثل دوست من میگی خودش یه روز میگفت مطمئنم شما زندگی داداش من رو خراب میکنید🤣

😂😂😂امان ازین دوستا

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
اره اینم هستاین یه سال قبل تقریبا اومد میخواستم ولی جواب ندادم بعد یه سال دوباره میخان بیان😂🙃

شوهر من سه سال پشت سر هم اومد.جواب بله بده ارزشش رو داره

مردی ک تو رو بخواد بخاطرتت هر کاری میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر من سه سال پشت سر هم اومد.جواب بله بده ارزشش رو دارهمردی ک تو رو بخواد بخاطرتت هر کاری میکنه

با این موضوع اصلا نمیتونم کنار بیام 

که یه روز تیکه بندازن بهم خیلی برام سخته 

......

ببین بنظرم قیافه اینارو زیاد خوشگلیشو در نظر نگیر از نظر شخصیت و خانواده و اینکه ببین خوب برات خرج میکنه و آدم لارجه یا ن و نکته ی بعدی ن من اگه بودم با مردی ک خوشگلتر از خودم باشه و سرتر از خودم ازدواج نمیکردم از نظر تحصیلات یا شغل بالاتر ازم باشه مشکل ندارع ولی قیافه ن آدم همیشه احساس کم بودن پیشش میکنه اعتماد بنفس زن همه چیزشه یکی دوبار ک همه تو خیابون با چشاشون شوهرتو خوردن و بهت گفتن مردم چیه اینو گرفته خودت از خودت بدت میاد  و کم کم بحثا پیش میاد اینو نکن این کارو من میکنم اینجا نرو اینو بیرون کن این کی بود اینجارو عمل کنم اون کارو بکنم و...ی چی میشه دیگه از زندگی واقعی دور میشی و وارد حاشیه میشی چون باید خلع کم بودنتو و پایین تر بودن ازشون کم کنی و این میشه دردسر 

با این موضوع اصلا نمیتونم کنار بیام که یه روز تیکه بندازن بهم خیلی برام سخته

ب بقیه ربط نداره.مهم همسرته

خودت رو دست بالا بگیر.مثلا اگه چشمات قشنگه همیشه بیان کن.یا ب همسرت بگو منو تو ب هم خیلی میایم.

تلقین خیلی تو احساس خوشبختی تاثیر داره