2777
2789
عنوان

علائم ام اس دارم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 35 پست
میترسم برم بگه داری....بخدا سه سال پیش رفتم چقدر دکتر ازمایش ام ار ای نوار مغزی

نرفتنت که بدتره اگرم داشته باشی دارو میده از پیشرفتش جلوگیری میکنه 

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیکار کردی خوب شدی

اول کلا سردی رو کنار گذاشتم و گرمیجات خوردم که خیلی خوب بود و روح و روانم تازه کرد. دوم ی تیتر درشت تو مجله ناگهان به چشمم خورد که نوشته بود ۹۹ درصد از ترسهای شما هیچوقت اتفاق نمیفتد. همین.

عزیزم ساید تحرک نداری اینجوری شدی هوا هم سرد شده فکر نکن بهش علاعمش شدیدتره از اینه

تحرک که فقط کار خونه.....خدا کنه چیزی نباشه دعا کن برام 

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته

عزیزم شما اگه ام اسم نداشته باشی این ترس از پا درت میاره

باور کن ام اس انقدام وحشتناک نیست

ولی علائمت میتونه از کمبود ویتامین ب و کلسیم باشه 

من خودم ام اس دارم عدم تعادل عدم تمرکز فکر و ذهنو... دارم

اول کلا سردی رو کنار گذاشتم و گرمیجات خوردم که خیلی خوب بود و روح و روانم تازه کرد. دوم ی تیتر درشت ...

دعا کن بخدا باز مثل سه یال پیش نشم استرس بکشه منو

عزیزم شما اگه ام اسم نداشته باشی این ترس از پا درت میارهباور کن ام اس انقدام وحشتناک نیستولی علائمت ...

چه مدته داری ام اس.....اولین علامتت چی بود....راسته میگن خیلی داروهاش گرونه.....شما الان میتونید کارای شخصیتو بکنی 

منم‌کل علایمو داشتم بعد از کلی نوار عصبی و ام ار ای و ازمایش فهمیدیم‌منیزیومم کم بوده

من سه سال پیشم همه علایمو داشتم ام ار ای دادم سالم بود....فقط از اصطراب بود.....الان باز شروع شده