2777
2789
عنوان

اگه با یکی ازدواج کنم که از لحاظ قیافه خیلی خیلی سرتر از منه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 55 پست
نه بقیه حسودی هم میکننمورد زیاد دیدم مرد خوشگلتر بود و زنش اصلا قشنگ هم نبود ولی زنشو میپرستیییید

اره بستگی ب ذات طرف داره 

شوهرم ی دوست داشت رفتیم خونشون افتضاح بود قیافه زنده شوهره هم خیلی سرتر بود ولی انقد باوقار رفتار کردن مخصوصا زنده خدایی خانوم بود 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

همچی بستگی به ذات پسره داره

من داداشم زیباییش زبان زده زن داداشم قیافش نه جوری که ازدواج کردن همه به زبون اومدن داماد سرتره اما خداروشکر داداشم جوری دور زن داداشم میگرده انگار خوشگل ترین زن دنیاست 

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اخلاقت خوب باشه بتونی جذبش کنی مشکلی پیش نمیاد. ولی مردم خیلی اذیت می کنن، منم شرایط برعکس شما رو داشتم . مردا بهش حسادت می کردن متلک می گفتن که چه همسری گرفتی که از خودت سره، خانم ها حتی غریبه تر ها با حرفاشون آدم و ناراحت و دلسرد می کنن مثلا اینکه حتما خیلی پولدار بوده که باهاش ازداج کردی ، خیلی بهش سری چرا اینو انتخاب کردی آخه، بهم نمیایید و هزارتا حرف که ده سال اول زنگی باید تو و اون بشنوید و تحمل کنین اگه کارتون به جدایی نکشه

داداش دیگه ای نداری شما؟😘😭😂

😂بخدا دوستامم همینو میگن

نه والا تک پسره

انشاالله خوشبخت بشید💋❤️

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
چجوری اعتماد به نفس داشته باشم عزیزم 😬

مثل خیلیا.رو نقطه قوتت تاکید کن

بعد همه مردا زیبایی رو ی شکل و ی مدل نمی بینم

شوهر من زن سفید دوست داره ولی ب قد توجه نداره.من ۱۶۵هستم اون ۱۸۷

مثل خیلیا.رو نقطه قوتت تاکید کنبعد همه مردا زیبایی رو ی شکل و ی مدل نمی بینمشوهر من زن سفید دوست دار ...

اره اینم هست

این یه سال قبل تقریبا اومد میخواستم ولی جواب ندادم 

بعد یه سال دوباره میخان بیان😂🙃

......