2777
2789
عنوان

کنکور

49 بازدید | 9 پست

بچه ها ثبت نام کنکور شروع شده کسی از هزینش اطلاع داره چقدر میشه ؟ 

کاش پول تو کارتم کافی باشع نخوام از داییم بگیرم 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

۳۰۴تومن

دوتا میخوام ثبت نام کنم هر کدوم انقده؟ 

وای چه گرون 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا میخوام ثبت نام کنم هر کدوم انقده؟ وای چه گرون

اره

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
کم کم باید ۷۰۰تومن رو داشته باشی

واییی خیلیه که 

خیلی گرونه .لنگ پولشم

منم فعلا لنگ پولشم نمیدونم به داییم بگم پول بریزه ثبت نام کنم یا نه عجب بدبختی دارم به قران