2777
2789
عنوان

شب یلدا میرید خونه مادر یا مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 26 پست

من ک مجردم ولی مامانم همیشه یه شب زودتر از یلدا میگیره

میگه بزار بقیه بچها شب اصلی هرجا دلشون میخواد برن چون خیلی جاها مراسمه

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامان من که از خداشه کسی خونش نره به خاطر همونم معمولا شب یلداپا درد و کمر درد داره  به خاطر همین همیشه خونه مادر شوهرمیم

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برا خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

ما پنج‌ تا خاهریم از قبل هماهنگ کردیم مثلاً یکی از خواهرام جمعه که شب یلداست میره خونه مادر شوهرش یکی شنبه صبح کار داره باید جایی بره پس مامانم گفت پنج شنبه بیایید خونه ی ما بعنوان شب یلدا جمعه و شنبه هم بقیه هر جا می‌خوان برن برن 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
دو روز دیگه می خوایم بریم خونه خواهر شوهرم تا یلدا هستیم اولین باره میریم خونشون سال های قبل هم همش ...

منم دوست دارم برم خونه مامانم ولی از وقتی عروسی کردیم هر سال میرم خونه مامانم ولی دیگه باید برم خونه مادرشوهرم چون پدرشوهرم داره میره حج همه اونجا جمعن دیکه من نرم خیلی بد میشه