2777
2789
عنوان

یلدایی نامزدم

99 بازدید | 17 پست

تایپک زدم حذف کردن 

منظور از نامزد دوس .پ.س.ر.ه. 

واسم مثلا یلدایی فرستاده از یه شهر دیگه بنا به دلایلی الان یه ماهه جدا از همدیگه ایم 

هزینه پست رو زده پس کرایه یعنی اینجا من موقع تحویل بپردازم 

خیلی خورد تو ذوقم 

الانم براش نوشتم چرا هزینه پست رو زدی پس کرایه هنوز جواب نداده 

به نظرتون من درست فک میکنم الان باید برای این مسئله نباید ناراحت باشم ؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم والا🤣🤣حالا چیا فرستاده عکس بده ببینم اگه بصرفه نیست متن سوزنده بگم بفرستی 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

شاید کلا از روند کار خبر نداره 

واست کادو فرستاده بعد میگی چرا پول پستشو ندادی😶

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
هنوز نرسیده دستم تو راهه

😂😂خا رسید دستت عکس دادی تگم کن

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

شاید کلا از روند کار خبر نداره واست کادو فرستاده بعد میگی چرا پول پستشو ندادی😶

نمیگفتم ؟ خب به نظرت واسه یکی کادو میفرستی هزینه کرایه رو میگی خودت بده 🤣

مگه من خرید اینترنتی کردم ؟ 😂

حق داری، منم بودم ناراحت میشدم 

حالا صب کن بذار بیاد ببین چیه 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
نه بابا اینطوری نیست همین الانم لینک فرستادن میشه کرایه رو پرداخت کرد

یدفه میبینی کارتی ک رمز دوم داره موجودی نداره

حالا بذار کادوش برسه

تشکرکن و نامحسوس ماجرای پس کرایه رو بپرس