2777
2789
نه والا ۲۰تومن حقوقشون نیست تازه الان همشونم سر کلاس مجازی ان

من به حقوقشون کاری ندارم ولی این حق الناسه روی گردنشون 

معلم پسرم از روزی که برف اومده کللا آف لاینه و هیچ غلطی تو شاد نکرده  معلم برادر زاده هامم همچنین الان از زنداداشم پرسیدم یکیش سومه یکیش ششم یکیشم هشتمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخداهمش تعطیلنحقوق و بیمه هم دارنحالا کاااااش اخلاق و رفتارشون درست بود

درست هست . کاش مادرا بچه هاشون و درست تربیت کنن . حالا ممکنه چند تا معلم مشکل داسته باشن ، همه که ایراد ندارن 

نگفتم همه

حرفهای امثال شما انرژی و از معلمان گرفته حقوق درست و حسابی که نمیدن همه هم که چشم دیدنشونو ندارن حسودی تعطیلاتشونو میخورن بعدکلیم انتظار دارن

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
من به حقوقشون کاری ندارم ولی این حق الناسه روی گردنشون معلم پسرم از روزی که برف اومده کللا آف لاینه ...

عزیزم مطمئنا معلمایی که اینطورن حق الناس گردنشونه

ولی همه معلما هم اینطور نیستن 

نمونش خاله من که معلم هست از ۷ صبح داره تو شاد ویس میگیره و فیلم ارسال میکنه 

صدبار شادش قطع شده 

چندین بار آنتنش پریده 

بعد معاون مدرسه هم کلی بهشون گیر میده که نه تقصیر شماست که شاد قطع میشه این برنامه هیچ مشکلی نداره 

میخوام بگم توی هر شغلی همه جور آدمی پیدا میشه

۲۰تومن مگه پوله که به معلما میدن همین معلما پزشک و مهندس وداروساز تحویل جامعه میدن بنظرم حقوق معلما باید بیشترازهرقشری باشه میدونی چقد سخته۴۰تادانش اموز کلاس اولی رو کنترل کنی اعصاب فولادی میخاد!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
من به حقوقشون کاری ندارم ولی این حق الناسه روی گردنشون معلم پسرم از روزی که برف اومده کللا آف لاینه ...

همینجور که همه اولیا و دانش آموزا بد نیستن معلمان هم همینن چرا باید به یه چشم دیده شن

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤