2777
2789
یکی از بستگان من معلمه ۴۰تا دانش اموز پسر داره بخدا کلافس دیگه میگه بعضیاشون یه حرفای بدی میزنن یه ر ...

تازه کلا مدرسه هم که رو هواست دانش آموزا هر غلطی بخوان میکنن درسم نمیخونن معلمم جرئت نداره حرف بزنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

حرفهای امثال شما انرژی و از معلمان گرفته حقوق درست و حسابی که نمیدن همه هم که چشم دیدنشونو ندارن حسو ...

منطقی فکر کن امثال من اکثر جامعه هستن یعنی این حس رو اکثر افراد به معلما دارن یعنی اکثرجامعه اشتباه میکنن؟؟ بدون تعصب بگو دلیلش چی میتونه باشه؟؟ در ضمن حسادت نمیکنم چون چیزی برای حسادت ندارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلم ها هم الان سرکلاس آنلاین هستن . و برای اینکه کلیپ تدریس ضبط کنن قطعا تا نصف شب بیدار بودن تا صدای اضافه ای تو کلیپ نباشه. سر ساعت 8 صبح هم تو شاد حاضر برای کلاس غیر حضوری.  اتفاقا غیر حضوری برای معلم چالش های  سخت تری داره

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
۲۰تومن مگه پوله که به معلما میدن همین معلما پزشک و مهندس وداروساز تحویل جامعه میدن بنظرم حقوق معلما ...

متاسفانه مردم ما اگه ببینن یه پزشک ماهی ۵۰۰میلیون بگیره 

میگن حقشه 

ولی اگه یه معلم ماهی ۱۲ میلیون بگیره میگن وااای چقدر زیاد 

حتی همون پزشکاهم گاهی وقتا تا خسته میشن میان رگباری به سمت معلما میگیرن 

عزیزم مطمئنا معلمایی که اینطورن حق الناس گردنشونهولی همه معلما هم اینطور نیستن نمونش خاله من که معلم ...

شمابر اساس اینکه خالتون وجدان کاری داره نگاه میکنی اسی و من براساس معلم بچه های خودمون پس جمع نبندین و نگین بنده خداها الان سر کلاس مجازی ان این حق الناسه برگردن معلم پسرمن که از شنبه آف لاینه

من به حقوقشون کاری ندارم ولی این حق الناسه روی گردنشون معلم پسرم از روزی که برف اومده کللا آف لاینه ...

کار نکرده باشه اون زمان که شاد نبود تعطیل می‌شدیم چه اتفاقی می افتاد الآنم همون تو شاد که کار شما بیشتر میشه معلم موظفه درس بده حضوری بشه وظیفشو انجام میده

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

بیست که سهله اگر ۴۰ توانم بدن حاضر نیستم سی چهل تا بچه لوس و نازنازی اونم بااین مامانای پرتوقع رو تحمل کنم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
حرفهای امثال شما انرژی و از معلمان گرفته حقوق درست و حسابی که نمیدن همه هم که چشم دیدنشونو ندارن حسو ...

کاش اگه تعطیلات و میبینن ،  از اون طرف هم سر و کله زدن با یه عالمه مادرای خود شیفته و بچه های بی تربیت شون و هم میدیدن 

متاسفانه مردم ما اگه ببینن یه پزشک ماهی ۵۰۰میلیون بگیره میگن حقشه ولی اگه یه معلم ماهی ۱۲ میلیون بگی ...

پزشک میگن حقشه ولی معلم حقش نیس خب لامصب همین معلم پزشک رو تحویل جامعه داده دیگه😂😂😂کشورما کشور عجیبی هس متاسفانه چ میشه هرچند خودم معلم نیستم ها ولی خب بنظرم بالاترین حقوق حق اوناس تو شاد دارن با بچه ها سروکله میزنن تومدرسه با یه عالمه بچه سروکله میزنن اونم بچه های این زمونه که نمیشه دوکلمه باهاشون صحبت کرد!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
معلما خوب درس خوندن؟ اکثرا با سواد نهضت و دیپلم رفتن بعد ضمن خدمت یه لیسانسم گرفتن کلاس انلاینم ندار ...

اینی که شما می گین مال 40 سال پیش بود. من الان با ده سال سابقه معلم غیر دولتی هنوز استخدام نشدم. حقوقم پارسال 3 تومن بود بدون بیمه امسال نرفتم مدرسه که بشینم بخونم آزمون استخدامی قبول شم. سال 94 لیسانس علوم تربیتی گرفتم از همون سال 94 هم تدریس رو شروع کردم

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

فرهنگیم 

الان نشستم مترو بیاد سوار بشم 

دیروز از ساعت نه صبح تا چهار و بیست و پنج دقیقه مدرسه بودم همه مجازی بود من و همکارا به کارای مدرسه باید میرسیدیم 

خونه هم اومدم باید کارای سیستمی انجام دادم 

امروز هم همینه 

انقدر پشت لب تاپ این مدت بودم بچم با لگ منو میزد میگفت تموم کنه 

کمر درد و گردن درد بمااااند

کار نکرده باشه اون زمان که شاد نبود تعطیل می‌شدیم چه اتفاقی می افتاد الآنم همون تو شاد که کار شما بی ...

خودت فهمیدی چی نوشتی؟من باتو کاری دارم آیا؟معلومه یکی مثل معلم پسرمی که بجای شاد اومدی نی نی سایت میچرخی ریپ هم نزن فکرهم نکن علامه دهری شاید یکی از همون فراخوان نهضتی ها هستی که تو درس تاریخ خواهر زادم به سلسله هخامنشیان میگفت سُلسُله هخامنشینان😏😂