2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه عزیزم چرا الکی میگی

حقوق اداره کار همینه دیگه تازه کمتر از اینه..‌

ربطی هم به سابقه نداره 

یه سرچ کن کن حقوق و مزایای اداره کار بالا میاد همه چیزش

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
نمیدونم چرا همه وقتی میخوان یه رشته ای انتخاب کنن معلمی رو اصلااا حساب نمیکنن بعدش که میرن سرکار میا ...

بعضی از مادرا نمی دونن ،  واقعا نمی فهن ،  که چوب طلبکار بودنشون و  بعدا بچه هاشون میخورن . 

ملت میگن چرا انقدر طلاق زیاد شده . بچه هاتون و از اول درست تربیت کنید . 

معلما خوب درس خوندن؟ اکثرا با سواد نهضت و دیپلم رفتن بعد ضمن خدمت یه لیسانسم گرفتن کلاس انلاینم ندار ...

خیر این حرفتان برای همه معلمان صدق نمیکنه من با رتبه۱۸۰۰وخواهرمبا رتبه۲۸۸بدون هیچ سهمیه ای فرهنگیان قبول شدیم 

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
واقعا من به شخصه هرچقدم بهم پول بدن واقعا حوصله و اعصاب سروکله زدن با بچها رو ندارماونم بچهای الان ک ...

یکی از بستگان من معلمه ۴۰تا دانش اموز پسر داره 

بخدا کلافس دیگه 

میگه بعضیاشون یه حرفای بدی میزنن یه رفتارایی میکنن بعد به مادراشون که میگی میخوان بخورنت 

واقعا یکی از سخت ترین شغلا معلمیه

من معلم نیستم ولی این حرف قشنگ نیسهرکس در جایکاهی قرار داره ک‌اونقدر تلاش کردهشماهم معلم میشدیحقیقتا ...

اصلا نشو . بیا این یه برخورد طلبکارانه در ظاهر مودبانه. خبر نداری از دست دانش آموزان و مادرا چی میکشیم . البته من کشیدم.  دیگه کار نمی کنم.