2777
2789
عنوان

بعضی پسرا اینجورین که

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 68 پست
آخرشم همونو میگیره که لیاقتش بود و حدش همونه

احتمالا آره چون خودشم شبیه همونه،کسی که اینجوریه بیاد با یه دختر پاک و نجیب ازدواج کنه در حق اون دختر ظلم کرده

کاربر آقا
اخر هم با همون دومیه ازدواج میکنن

آره بابا میرن دنبال لیاقتشون

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا عجیب شدن اصلا رل نزنید ادم خسته میشه از این بشر دنبال یکین که قبل ازدواج بده ولی با کسی ازدواج میکنن که نداده باشه

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

خب پسره سبک زندگیش اینه طبیعیه بره سراغ یکی مثل خودش ک پس فردا جنگ اعصاب نداشته باشه

من داشتم فکر میکردم اون دختر حتی دیگه این کارا رو نکنه قبلا کرده

نمیدونم چرا مردا بی رگ شدن جدیدا

اصلا بگو امروزی فکر کنن که امروزی بودن دلیل هرزگی نیست ولی اینکه طرف تو پیج باز اونم وقتی ایرانه عکس مشروب خوردن کنار آب میذاره یعنی چی آخه

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
من داشتم فکر میکردم اون دختر حتی دیگه این کارا رو نکنه قبلا کردهنمیدونم چرا مردا بی رگ شدن جدیدااصلا ...

ادما باهم فرق دارن 

شما تو این خانواده بزرگ شدی

اون دختر تو خانواده ای ک این چیزا عادیه براشون جز روتینشونه

اون هرزه بودن هردو

ببین خودشون فکر میکنن حتما کارشون خیلی امروزیه حتما

ولی وقتی سطح دختره رو میبینی انگار فقط عقده داره

قطعا هیچ پسر سالمی دنبال اونجور دخترا نمیره.

احساس بسیار سالم بودن داره

ادما باهم فرق دارن شما تو این خانواده بزرگ شدیاون دختر تو خانواده ای ک این چیزا عادیه براشون جز روتی ...

نه عزیزم خیلیاشون خانواده محدود تری دارن ولی انقدر جنگ اعصاب درست میکنن برای اون بدبختا اونام ولشون کردن

وگرنه الانم تو ایران خیلی چیزا هنوز جا نیفتاده

مگه میشه یه نفر به بقیه بگه که:من خرابم و لاشی؟

نه فقط دو تا ایراد رو اون دختر بدبختی که کلی براش از خودگذشتگی کرده میزارن که اون بده من خوبم

چرا جا افتادهبا خانواده محدود نمیشه اینکارا رو انجام داد

یعنی خانواده ای هست قبول کنه دخترش همش پارتی باشه یا تو آب عکس مشروب خوردن بذاره

تازه پیجشم باز باشه و تو ایران باشه 

ببین خودشون فکر میکنن حتما کارشون خیلی امروزیه حتماولی وقتی سطح دختره رو میبینی انگار فقط عقده داره

آره میشه گفت کمبودی رو جبران میکنن یا الگوی رفتاری درستی از خانواده ندارن .من خونه دوستم میرفتم وقتی دوسم از زیردوش میومت بیرون با حوله جلوپدر و برادرش عادی بود بهش گفتم خوبیت نداره این جوری. خندید گفت چی میگی

درخواست دوستی قبوله به شرط