2777
2789
عنوان

بعضی پسرا اینجورین که

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 68 پست
با قسمت اخر حرفت موافقم 😄ولی فمنیستا لزوما از همه ی مردا حالشون بهم نمیخوره فقط از مردای زن ستیز و ...

زن به مرد برتری داره مردا باید مارو بزارن رو سرشون حلوا حلوا کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتن تا دیدن خیلی فرق داره البته من تو این مورد نمیدونم شاید پسند پسره اون بوده اما میگم صرف به چادر ...

نه چادری چیه اولیه امروزی تره ظاهرش

منظورم اینه دختر دومیه با اینکه کوچیک تره صد برابر بیشتر پارتی داشته و کارای اینجوری کرده

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
من دختر ندیم با پسر بره استخرولی دیدم با موتور توشهر دوردور میزدن با ماشین ما تصادف کردن اسیب دیدن ۱ ...

بخدا عکس تو آب با مشروب داشت پیجشم بازه حتی

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
خب برای همین میره با دختر دومی دیگه،چون اون پسر دنبال یه نفره که پا به پاش بیاد مشروب بخوره پارتی بر ...

آخرشم همونو میگیره که لیاقتش بود و حدش همونه

پسرا موجودات عجیب الخلقه و روانیی هستن حالم از هرچی مرد و پسره بهم میخوره فمنیست باش تا کامروا باشی

روانی و دروغگو