powergirlz مدیر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12832 عنوان بعضی پسرا اینجورین که | مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 68 پست ی دختر خوشگل و پاک و خانواده دار رو ول میکننمیرن سراغ ی دختری که راحت عکس مشروب خوردن تو استخر رو میذاره و همش تو پارتیهجالب اینجاست دختر اولی حتی وضع مالی خیلی خوبیم دارهفقط دومی دیگه محدودیتای اولی رو نداره همه جا میره با پسره فرقشون همینه دخترا شما خیلی زیباتر توامند تر و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین من بهتون افتخار میکنم امروز | 09:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lara_d عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 165 با قسمت اخر حرفت موافقم 😄ولی فمنیستا لزوما از همه ی مردا حالشون بهم نمیخوره فقط از مردای زن ستیز و ... زن به مرد برتری داره مردا باید مارو بزارن رو سرشون حلوا حلوا کنن
دخترشجاع۲۰۲۰ عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 4097 من دختر ندیم با پسر بره استخرولی دیدم با موتور توشهر دوردور میزدن با ماشین ما تصادف کردن اسیب دیدن ۱۱۵ برد و ۱۱۰گزارش حادثه کرد درخواست دوستی قبوله به شرط
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12832 گفتن تا دیدن خیلی فرق داره البته من تو این مورد نمیدونم شاید پسند پسره اون بوده اما میگم صرف به چادر ... نه چادری چیه اولیه امروزی تره ظاهرشمنظورم اینه دختر دومیه با اینکه کوچیک تره صد برابر بیشتر پارتی داشته و کارای اینجوری کرده دخترا شما خیلی زیباتر توامند تر و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین من بهتون افتخار میکنم
_hnieh_ عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 14682 دختر خوبه خره اگه برگرده دلم به حال ما دخترا میسوزه خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12832 من دختر ندیم با پسر بره استخرولی دیدم با موتور توشهر دوردور میزدن با ماشین ما تصادف کردن اسیب دیدن ۱ ... بخدا عکس تو آب با مشروب داشت پیجشم بازه حتی دخترا شما خیلی زیباتر توامند تر و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین من بهتون افتخار میکنم
دخترشجاع۲۰۲۰ عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 4097 ولی مردا خیلی هاشون دنبال نجیب آفتاب مهتاب ندیده هستن درخواست دوستی قبوله به شرط
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12832 خب برای همین میره با دختر دومی دیگه،چون اون پسر دنبال یه نفره که پا به پاش بیاد مشروب بخوره پارتی بر ... آخرشم همونو میگیره که لیاقتش بود و حدش همونه دخترا شما خیلی زیباتر توامند تر و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین من بهتون افتخار میکنم
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 12871 خب پسره سبک زندگیش اینه طبیعیه بره سراغ یکی مثل خودش ک پس فردا جنگ اعصاب نداشته باشه
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12832 پسرا موجودات عجیب الخلقه و روانیی هستن حالم از هرچی مرد و پسره بهم میخوره فمنیست باش تا کامروا باشی روانی و دروغگو دخترا شما خیلی زیباتر توامند تر و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین من بهتون افتخار میکنم
اسمان_مهتابی عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1163 اخر هم با همون دومیه ازدواج میکنن بهتر خداروشکر اولیه بدبخت نمیشه
دخترشجاع۲۰۲۰ عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 4097 بخدا عکس تو آب با مشروب داشت پیجشم بازه حتی اون هرزه بودن هردو درخواست دوستی قبوله به شرط