2777
2789
عنوان

بعضی پسرا اینجورین که

387 بازدید | 68 پست

ی دختر خوشگل و پاک و خانواده دار رو ول میکنن

میرن سراغ ی دختری که راحت عکس مشروب خوردن تو استخر رو میذاره و همش تو پارتیه

جالب اینجاست دختر اولی حتی وضع مالی خیلی خوبیم داره

فقط دومی دیگه محدودیتای اولی رو نداره همه جا میره با پسره 

فرقشون همینه

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

من نمیگم کار دومی درسته اما دیدم دخترای تیپ مدل اولی که خون به جیگر پسره کرده 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردا خراب پسند شدن عشقاشونو با اونا میکنن دختر خوب و بخاطر اونا از دست میدن تهش بر می‌گردن به همون دختر خوب

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

خب برای همین میره با دختر دومی دیگه،چون اون پسر دنبال یه نفره که پا به پاش بیاد مشروب بخوره پارتی بره و در کل به قولی عشق و حال کنه و هیچ محدودیتی نداشته باشه

کاربر آقا
من نمیگم کار دومی درسته اما دیدم دخترای تیپ مدل اولی که خون به جیگر پسره کرده

آره احتمالا

ولی خدایی ارزش اولی کجا دومی کجا

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
آره احتمالاولی خدایی ارزش اولی کجا دومی کجا

ارزش آدما به رفتار و باطنشون به افکار و عقایدشون نه ظاهرشون

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
تاپیش همون دختر دومیه ستاما به خاطر معیارهای از پیش تعیین شده و منافع ش میره سمت اولی هیچ وقتم تو از ...

آره از اول شبیه دختر دومیه بود

دقیقا حرفت درسته

خب برای همین میره با دختر دومی دیگه،چون اون پسر دنبال یه نفره که پا به پاش بیاد مشروب بخوره پارتی بر ...

خب شما پسرا دنبال یکی هستین بزارید درش دنبال دختر خرابید که اچ پی وی داره حالم ازتون بهم میخوره گم شید از روی کره زمین

پسرا موجودات عجیب الخلقه و روانیی هستن حالم از هرچی مرد و پسره بهم میخوره فمنیست باش تا کامروا باشی

با قسمت اخر حرفت موافقم 😄

ولی فمنیستا لزوما از همه ی مردا حالشون بهم نمیخوره فقط از مردای زن ستیز و نااگاه متنفرن 

🏃🏻‍♀️

ارزش آدما به رفتار و باطنشون به افکار و عقایدشون نه ظاهرشون

منم از نظر عقاید و رفتار و پاکی میگم 

منم از نظر عقاید و رفتار و پاکی میگم

گفتن تا دیدن خیلی فرق داره البته من تو این مورد نمیدونم شاید پسند پسره اون بوده اما میگم صرف به چادری بودن دلیل بر خوب بودن نیست

مردا خراب پسند شدن عشقاشونو با اونا میکنن دختر خوب و بخاطر اونا از دست میدن تهش بر می‌گردن به همون د ...

دختر خوبه خره اگه برگرده

خب شما پسرا دنبال یکی هستین بزارید درش دنبال دختر خرابید که اچ پی وی داره حالم ازتون بهم میخوره گم ش ...

ممنونم از تعاریف شما ولی من خودم و پسرای دیگه رو نگفتم و نظرمو فقط در مورد همین پسر گفتم

کاربر آقا