2777
2789

❌(( لطفا کسی که اعتقاد نداره نظر نده و نیاد تو تاپیک  )) ❌

خانما من مدتیه صوت بقره تو خونمون میزارم دشمن و حسود زیاد داریم  

بعد همسرمم از این کار اطلاعی نداشت ولی به طور عجیبی هردو خواب های عجیب میبینیم 

من دیشب خواب دیدم که متوجه شدم خیلی ببخشید ناحیه خصوصیم تعداد خیلی زیادی سوزن فرو رفته ، سوزن ها بلند و کلفت بودند مثل میل بافتنی و اون ناحیه پر بود از سوزن های دردناک ! خیلی وحشتناک بود !

قبلش هم خواب دیدم خونمون پره موش و سوسک شده 

به نظرتون تعبیرش چیه ؟؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

ایشالا خیره بقره رو برای دفع دشمن میزارن؟

برای رفع سنگینی و اگه کسی طلسمی داشته باشه نابود بشه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آفرین هر روز پخش کن ..منم همیشه میذارم..تازگیا  حدیث کسا رو هم دان کردم خیلییی خوبه برا بردن انرژی منفی خونه .اگه بخونی ک عالیه اگه ن پخش کن.امتحان کن. انشاا جواب داد منم دعا کن 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
من موش دیدم که تعبیرش زن فاسد بود و شوهر م خیانت می کرد اون دوره

من به همسرم اعتماد دارم ولی جاریم خیلی حسوده بار ها کاری کرده که تو زندگیم دعوا بیافته یا ذهن منو خراب کنه ، شوهرشم از اول ازدواج دوسش نداشت  الان بدجور به حرفش شده یعنی طوری که حاضره به خاطر زنش تو روی مادر خودشم تف کنه در این حد ! 

مادرشوهرمم تو خواب دیده بود دوتا پسراشو لخت کردند و دارن با تیغ روشون علامت میزنند 

همش میترسم شوهر خودشو جادو کرده باشه بعد انقدر از ما متنفره یه دعایی هم برا ما نوشته باشه 

آفرین هر روز پخش کن ..منم همیشه میذارم..تازگیا حدیث کسا رو هم دان کردم خیلییی خوبه برا بردن انرژی م ...

مرسی عزیزم راستش سرم خیلی شلوغه نمیتونم بخونم ولی با کارام صوتشو پخش میکنم ظاهرا نتیجه داده نمیدونم 

از کجا بفهمیم طلسم داریم

من کلا خواب عجیب میبینم شوهرمم همش خواب شیطان و جن میبینه 

قبلاحس وحشتناک افسردگی حتی تنفر نسبت به زندگیم پیدا کرده بودم

بی دلیل با شوهرم باهم دشمن شده بودیم با اینکه سال هاست عاشق همیم جوری شده بود که بوی بدن همدیگه حالت تهوع میگرفتیم ! 

کارهامون همش خراب میشد دچار شکست مالی میشدیم 

بعدها یه سیدی گفته بود برای طلاقشون دعا نوشتن 

من قران خوندم همش درست شد یه هو !! 

از کجا بفهمیم طلسم داریم

ولی بعد یکسال دوباره خواب عجیب دیدم و دوباره شروع کردم صوت بقره میزارم تو‌ خونه

من کلا خواب عجیب میبینم شوهرمم همش خواب شیطان و جن میبینه قبلاحس وحشتناک افسردگی حتی تنفر نسبت به زن ...

عزیزم باید صوت بقره رو شب تا صبح باصدای متوسط  توی همون اتاقی که با همسرت خواب هستین پخش کنی و آب قرآنی درست کنی هر دوروز باید روی آب قرآن بخونی و ازهمون آب توی غذا چایی بریزی یعنی فقط از همون آب باید بخوری کتاب بیماری های های ناشی از شیطان نوشته ی مجتبی خوانساری رو بخون نوشته چجوری آب قرآنی درست کنی  

عزیزم باید صوت بقره رو شب تا صبح باصدای متوسط توی همون اتاقی که با همسرت خواب هستین پخش کنی و آب قر ...

مرسی گلم بابت راهنماییت البته این اتفاقات مال سال پیش بود که همش رفع شد ولی چون دوباره خواب شیطان دیدم شروع کردم به خوندن بقره ❤️

دلیل اینکه میگن شب تا صبح باید پخش بشه این هست که شیاطین شبها بیدارن و اون موقع بیشتر به انسان ها انرژی منفی وارد میکنن و هرکس که سحر یا چشم زخم داره یک یا چند شیطان که همون جن کافر هست به بدنش چسپیده و باعث بد بیاری و بیماری براش میشه 

مرسی گلم بابت راهنماییت البته این اتفاقات مال سال پیش بود که همش رفع شد ولی چون دوباره خواب شیطان دی ...

خواهش میکنم عزیزم چون گفتی جاریت اهل دعا و این چیزهاست ممکنه بازهم براتون دعا گرفته باشه 

دلیل اینکه میگن شب تا صبح باید پخش بشه این هست که شیاطین شبها بیدارن و اون موقع بیشتر به انسان ها ان ...

عزیزم به نظرت تعبیر سوزن چیه ؟ اول تاپیک توضیح دادم که خواب دیدم تو ناحیه خصوصیم کلی سوزن اندازه میل بافتنی فرو کردند و خیلی وحشتناک بود