2777
2789
عنوان

شماهم اینگونه اید😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 107 پست
امگا ازاین قرص ک رنگش زردشفاف روغنی هست 😂اونو بخوری دیگ اصن هوس چیپس و پفک نمیکنی اصلا

وایییی واقعا؟ 😭💔

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای عوووووضیه سیاااااااااااستمداااار کثااااااااااافت 🤣

🤣🤣🤣🤣میگه بخور انقد ناز نکن جلو رفیقاتم اینجوریی تو

عکسمو قبلا گذاشتم سایت احتمالا دیدین منو

دو نفری باید تمیز میکردینمن میزارم رو شعله کله و پاچه رو کز میدم با چاقو میفتم ب جونش همچین تمیز میش ...

کله اش تمیز بود با اینکه اونم کار داشت اما زیاد اذیت نکرد موهاش کاملا تمیز بود ی کوچولو خیلیییی کمم ک بود رو گاز کز دادم با ساطور از وسط پیشونی ب پایین و عقب دو نصف کردیم مخاط بینیش رو هم از داخل کامل در آوردیم انداختیم دور

سیرابی خیلی زیاد کار داشت

بعدم شوهر من اهل کمک کردن نیست همیشه تنهام حتی اگر ۱۰۰ تا مهمون از خانواده ی خودش باشه هم میزاره میره نکنه ی کمکی ب من بکنه

تازه ساعت ۱۰ هنوز کلی کار داشتم رو پا بودم اومده میگه شام نپختی؟!

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
سرجددددددددت اینجوری نگو الان صبحونه ام نمیتونم کوفت کنم بوخودا

💔😭گشنمه راهکار بدید

💔😭گشنمه راهکار بدید

باشو یه چیزی بخور درست میشه 

آدم گشنه همه چی دلش میکشه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

کله اش تمیز بود با اینکه اونم کار داشت اما زیاد اذیت نکرد موهاش کاملا تمیز بود ی کوچولو خیلیییی کمم ...

با همون ساطور تهدیدش میکردی بشینه کنارت 😂

چ گشادیه شوهرت😑

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
😭🤣جات وسط جهنمههه من نمیزارم بری بهشت

من وسط جهنم: 🍫🍪🍩🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥💃💃💃💃🍫🍫🔥🔥🔥🔥

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

افق کورش بزن ساعت ۱۰ ونیم برات میارن لازمم نیست بری بیرون

😂🤣عشقم اومدیم روستا مادریم اینجا افق ندارن