2777
2789
عنوان

شوهرم ب شدت دهن لقه دوسدارم خفش کنم

309 بازدید | 14 پست

مثلا تی وی خونه خواهرم شکست شوهرخواهرم زنگ زد ب شوهرم ک اشنا داشت بره پیش اشنا تی وی بخره..شوهرم رفت تو خونواده خودم پخش کرد تی وی شون شکست اصلا شاید دلشون نمیخواست بدونن..ی مشکلی بین شوهر خواهرم و خونوادم پیش اومد..بعد خودش با شوهرم دوست صمیمی ان بعد شوهر خواهرم از ی شهر دور اومد شهر ما و خونوادم نخواست خوانوادم بفهمن ی روزه کارشو انجام داد و رفت..بعد چن روز بعدش رفت ب خوناودم گفت اره محمد پنجشنبه اومد و برگشت شهرشون..ب خونوادم گفتن اخه چرا کینه ای چرا نیومد خونمون مگه ما چیکارش کردیم ..ب شوهرم گفتم چقد دهن لقی الو تو دهنت خیس نمیخوره شروع کرد ب فوش دادن بیشور

دهن لق نیست که ساده لوح هست ایشون

کمک کن ساده لوح بودنشون بزاره کنار

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بسته از دبی سفارش داده بودم

امروز برام از تیباکس پیامک اومد و کد رهگیری برام فرستاده بود 

رفتم تو سایت آدرسی که فرستنده زده بود واحد خونه رو اشتباه وارد کرده 

خواستم واحد درست کنم کلا لوکیشن اشتباه وارد کردم 🙁💔

زنگ زدم به تیباکس گفتم ادرس اشتباه زدم گفت نمیشه  تغییر داد و برمیگرده به مبدا

دوباره زنگ زدم گفتش آدرسی که اول روی بسته نوشته شده مهمه 

الان گیج شدم میفرستن همون آدرس اولی که فرستنده بهشون گفته؟؟؟

یا آدرس اشتباهی که من وارد کردم

مرد دهن لق خیلی بده من اطرافم دارم یعنی فقط رو اعصاب رژه میره بعد هم میگی چرا اینو گفتی اونو گفتی میگه من نمیتونم دروغ بگم. میگم اصلا نگو چه راست چه دروغ نگو!

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
اره بیشتر خودم حس میکنم ساده لوحه

ایا برای خانواده خودش هم دهن لقی میکنه؟چیزی که شما نباید بدونید رو میاد بهتون بگه؟یا دهن لقی هاش فقط واسه خانواده شماست؟

چون همسر منم دهن لقه فقط برای من و دخترم و خانواده من

برای خانواده خودش صندوقچه اسرار هست .من بعد از ۲۵ سال زندگی همیشه فکر میکردم ساده لوحه .الان یکی دو ساله فهمیدم از شوهرم موزمارتر و پد ر سوخته تر وجود نداره.

مرد دهن لق خیلی بده من اطرافم دارم یعنی فقط رو اعصاب رژه میره بعد هم میگی چرا اینو گفتی اونو گفتی می ...

اتفاقا شوهر منم برای من و دخترم میگه نمیتونه دروغ بگه باید تمام خانواده اش از ریز جزییات دستشویی رفتن ما هم با خبر بلشن . ولی من دو ساله تازه فهمیدم ۱۵ سال بهم دروغ میگفته و چه خیانت هایی نکرده و چه دروغایی نگفته. حتی طلاق گرفتن دختر داداشش رو بهم نگفته بود .من بعد از چند ماه خواهرشوهرم گفت