2777
2789
عنوان

شماهم اینگونه اید😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 107 پست
دقیقا دم دستم باشه نمیخورم😭

وقتی به موقع بخری و دم دستت باشه هزینه کمتری هم میدی   همیشه با کد  تخفیف هر وقت چیزی تخفیف بخوره میخرم میزارم خونه   اما با تمام وجود دلم ی طعم تازه میخواد مخصوصا غذا  ی غذا که اسمشم نشنیده باشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا استارتر عجیب و غریبههوس حلیم با سوسیس هم می‌کنه 😐😐😐😐😐😑😂

عجب سمی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

واییییی نوووش جونتون ب خوشی میل کنید😍😍😍😍

فدااات  

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
اخ اخ شکلاتتتتتت میخامممم با اینکه دیشب ی لیوان خوردم کاکایو😍😭

خیلی خوشمزه است 

مخصوصا بادام زمینی هاشم بزرگ و ترد هستش 

شکلات رنگی مثل اسمارتیز

بیشتر هوس کن😂

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

نه بابا استارتر عجیب و غریبههوس حلیم با سوسیس هم می‌کنه 😐😐😐😐😐😑😂

🤣🤣🤣حلیم با سوسیس ن حلیم حدا بخورم 

سوسیسم بعدا بزارم تو سرخ کن با سس مایونز بخورم

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

وقتی به موقع بخری و دم دستت باشه هزینه کمتری هم میدی همیشه با کد تخفیف هر وقت چیزی تخفیف بخوره می ...

واییی الان مغازها بستس😭

یا خدا یه تریلی ۲۴ چرخ باید کار کنه برا شکم تونامزدت اگه بفهمه هزارتا پا قرض می‌کنه و الفرااااار 😂� ...

میدونه شکمواممم🤣ولی جلو اون با نلز و ادا و زورررر میخورم

امگا ازاین قرص ک رنگش زردشفاف روغنی هست 😂اونو بخوری دیگ اصن هوس چیپس و پفک نمیکنی اصلا

چ ربطی داره ب امگا ۳؟

ن من قبلنم میخوردم تاثیر نداش ک

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خیلی خوشمزه است مخصوصا بادام زمینی هاشم بزرگ و ترد هستش شکلات رنگی مثل اسمارتیزبیشتر هوس کن😂

😭🤣جات وسط جهنمههه من نمیزارم بری بهشت