2777
2789
عنوان

شماهم اینگونه اید😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 107 پست

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم تو اینستا دیدم نوشتن و منمژ از وقتی میخورم اصن علاقه ای ب خوردن چیپس و پفک دیگ ندارم

تلقین

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

منم اینطوریم حتی تو فیلم خوراکی ببینم هوس میکنم شده دوازده شب شوهرم بفرستم بیرون بستنی و ساندویچ برا ...

عالیه منم اینگونه امممم

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

😂🤣عشقم اومدیم روستا مادریم اینجا افق ندارن

آخ پس دخلت آمده   تصور کن  مرغ سوخاری با سس مخصوص   پیتزا تنوری ۴۵ سانتی  با نوشابه و .......  آخ صدای خرچ خرچ چیپس   وای چه پفکی   آخ این تخمه چقدر خوشمزه و نمکیه   وای خدا اون نان تر رو ببین   کیک خامه ای  کاپ کیک و چیز کیک و کیکای برش خورده رنگارنگ کافی شاپی   وای چرا بستنی رو یادم رفت  آخ لم بدی رو مبل پاستیل کرمی بخوری   پف پفی و پفیلا و ی لیوان چای داغ با شکلات و پشمک حاج عبدلله ویفر شکلاتی و.....     

آخ پس دخلت آمده تصور کن مرغ سوخاری با سس مخصوص پیتزا تنوری ۴۵ سانتی با نوشابه و ....... آخ صد ...

جات جهنمهههه💔😭🗡

گشنمههه🤣

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙