2777
2789
یعنی جدی هستی؟مادر باید تو خیابون بزنه کنار به بچش بگه جن‌ده؟مامان من مادر ۵ تا بچه هستند خداروشکر ه ...

بعضیا هدفشون کیف شبشون پس بندازن بچه رو خار و ذلیل بار بیارن

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون کانالها مینویسن صیغه که بهشون گیر ندن وگرنه کسی که مذهبی واقعی باشه میدونه نمیشه همینجوری کسی رو ...

آداب چی داره همین فیلمای ک ایران نشون میده دو کلمه عربی میخونن محرم میشن انسان درست تو هر جنسیت و لباس و مقامی درسته من نمیگم بی بند و بار بچه هارو ول کنیم وسط جامعه میگم این رفتار خشن و مزخرف جز تردد کردن بچه ها بدتر شدنشون کاری نمیکنه

دقیافه تیکه کلام مادر من اینهفرزند آوری با فرزند پروری خیلی فرق میکنه

ادم ب دختر خودش ج..  بگ خدا از این مادر نمیگذره بین جماعت خورد و تحقیرش کنه خدا هم اون مادر و ذلیل میکنه 

آداب چی داره همین فیلمای ک ایران نشون میده دو کلمه عربی میخونن محرم میشن انسان درست تو هر جنسیت و لب ...

عده نگهداشتن میدونی چیه؟ یعنی کسی که صیغه میشه و مدتش تموم میشه تا ۴ ماه و ۱۰ روز نمیتونه دوباره صیغه بشه. کسی که تو این کانالها میره مذهبی نیست چون صیغه کردن زنی که هر روز صیغه میشه باطله و حرامه. 

اسم کانال رو میذارن صیغه که بهشون گیر ندن همین

عده نگهداشتن میدونی چیه؟ یعنی کسی که صیغه میشه و مدتش تموم میشه تا ۴ ماه و ۱۰ روز نمیتونه دوباره صیغ ...

خب طرف حداقل ی چن ماه صیغه ی مرده میمونن خوشبحالتون ک انقدر خوبین ندیدین تو جامعه چ خبره ب اسم حجاب و دین مذهبیای ک شما میگی با مذهبی نماهای ک من میگم فرق میکنه برای همین میگم قرار نیس این چادر و حجاب شخصیت مارو نشون بده

خب طرف حداقل ی چن ماه صیغه ی مرده میمونن خوشبحالتون ک انقدر خوبین ندیدین تو جامعه چ خبره ب اسم حجاب ...

من تهرانم نمیدونم شما کجایید ولی انقدر بی حجابی و لخت پوشیدن علنی شده خصوصا بالای شهر که آدم میگه کاش برای ظاهرسازی هم سده یک کم رعایت میکردن. حقیقتش اینایی که میگید من واقعا ندیدم