2777
2789
عنوان

من فرهنگیان دوست دارم ولی

204 بازدید | 37 پست

۲ تا مشکل دارم یکی درآمد کم یکی بومی‌گزینی وگرنه خیلی به تدریس و ارتباط با بچه ها علاقه دارم اما از طرفی میترسم هیچ وقت خونه و ماشین نتونم بخرم حداقل ماشین و اینکه من دوست دارم یه شهر دیگه زندگی کنم بخاطر شغل بابام اینجاییم بعد میریم استان فارس به نظرتون چکار کنم بهش فک نکنم ؟ برم سراغ یه رشته دیگه 

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    
چقد منیییییی.دقیقا شرایطم مثل توعه.ولی پا گذاشتم رو احساساتم یه رشته ی پر درامد انتخاب میکنم

هیئت کاش حداقل میشد رفت یه شهر دیگه 🤒

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی یه رشته دیگه بخونی و به عنوان رتبه برتر تدریس کنی درسای کنکور رو

اره اینم راهیه ولی تا بخای مطرح بشی پدرت درمیاد به خصوص با این مافیا های کنکور 

بومی گزینی مشکل اصلیته وگرنه بقیه اش اصلا مشکلات مهمی نیس باتوجه به وقت آزادی که معلم ها دارن میتونن ...

اره😓نمیدونم چکار کنم بومی گزینی کاش نبود 

لزوما همون شهر نمیوفتی که.من الان دورو بریام فرهنگیان افتادن ایلام و.. با کلی فاصله

عجیبه من تو دفترچه انتخاب رشته نگاه کردم نوشته بود فقط هم دانشگاه ها تو شهر خودمون نهایت استان میشد رفت

اره اینم راهیه ولی تا بخای مطرح بشی پدرت درمیاد به خصوص با این مافیا های کنکور

فرهنگیان خوبیش اینه که به محض دانشجو شدن حقوق میگیری

اما یه حقوق معمولی حتی معلم هایی که سابقه کم دارن یه حقوق خیلی کمتر

اینو به عنوان کسی دارم بهت میگم که پدر مادرش فرهنگین و تو این فضا بزرگ شده

اما خب ، سختیاش نسبت به رشته های دیگه مثل پرستاری ، حقوق و... کمتره

🩺🐾

نگران نباش ماشین رو دیگه میتونی بخری برای بومی گزینی هم یه سری قوانین وجود داره و تبصرهوکه میتونی مح ...

میشه یعنی😍

فرهنگیان خوبیش اینه که به محض دانشجو شدن حقوق میگیریاما یه حقوق معمولی حتی معلم هایی که سابقه کم دار ...

اوهوم مرسی اره اطلاع دارم من قصدم این بود برای درآمد بیشتر کلاس خصوصی برگزار کنم فقط مشکلم همین محل تحصیل هست که دوست دارم یه جا دیگه باشه 

عجیبه من تو دفترچه انتخاب رشته نگاه کردم نوشته بود فقط هم دانشگاه ها تو شهر خودمون نهایت استان میشد ...

هنوز ندیدم دقیق نمیدونم.ولی دیدم که همین پارسال قبول شد رشته ادبیات و رفت یه استان دیگه

رشتت چیه؟