2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالم این بودکی واسه دل خودمون زندگی کنیم ؟عزیز من جامعه رو دارم میبینممن با ۲۶ سال سن شاغلم هستممجر ...

گربه ها ده تا ده تا پس میندازه هر کسی لایق اسم مادر و نداره ی عده بخاطر کیف شبشون زاییدن

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
چرا شوخی!!؟؟اگه مادر باشی درک میکنی

یعنی جدی هستی؟

مادر باید تو خیابون بزنه کنار به بچش بگه جن‌ده؟

مامان من مادر ۵ تا بچه هستند خداروشکر هممون از جایگاهمون راضی هستیم تو این سال هایی که من از بچگی تا الان یادمه یکبار حتی یکبار به من درباره پوششم چیزی نگفت ولی روش تربیت بلد بود پس مشکل از مامانه استارتره

اینک زنای هرزه زیر چادر هروز و شب صیغه ی یکی میشن مشکلی نداره جامعه ولی دختر مانتو کوتامیپوشن میشن خ ...

زشته همچین حرفی. شما کجا دیدی همچین چیزی رو که تهمت میزنی؟ الان اینهمه خیانت تو جامعه و توی همین سایت هست یکیشون نمیگه شوهرم صیغه کرده اتفاقا آدمهایی بیشتر خیانت میکنن که مذهبی نیستن

چی نوشتی؟

شوهرش عاشق زنای چادریه ب زنش میگ موقع س ک س چادر سر بکن میره زنای محجبه رو صیغه میکنه از این واضحتر توضیح بدم؟؟؟ بعضی نر خرا براشون فرق نمیکنه حجاب و بی حجاب

این خانم کلا نفهمه فک میکنه چون پدرو مادرن حرف حرف خودشونه

عزیزم مادرت اگر قرار بود تغیر کنه تو این ۴۰ ۵۰ سال تغیر میکرد به نظر من تنها راهت دانشگاهه شهر دوره که بتونی مستقل شی شغل خودت رو داشته باشی بعد هم یه ازدواج خوب کنی 

شوهرش عاشق زنای چادریه ب زنش میگ موقع س ک س چادر سر بکن میره زنای محجبه رو صیغه میکنه از این واضحتر ...

اگر واقعی باشه اینی که میگی پس بیماره باید بره دکتر شاید ریشه در کودکیش داشته. نمیشه به همه تعمیم داداین رفتارها رو

زشته همچین حرفی. شما کجا دیدی همچین چیزی رو که تهمت میزنی؟ الان اینهمه خیانت تو جامعه و توی همین سای ...

عزیزم مگ صیغه نامه رو میبینن ک بیان بگن صیغه میکنن ادمای مذهبی هم خیانت میکنن ب روش صیغه گروه ها و. کانال تلگرام ک خودکار همه رو عضو میکنه و نگاه کنین میبینین ساعتی و هفتگی و ماهانه

اگر واقعی باشه اینی که میگی پس بیماره باید بره دکتر شاید ریشه در کودکیش داشته. نمیشه به همه تعمیم دا ...

کودکی چی عزیزم ی پدر و مادر مظلوم داشته تو دهات زندگی میکرده بعضی نرا خرا ب هیچکس رحم نمیکنن

عزیزم مادرت اگر قرار بود تغیر کنه تو این ۴۰ ۵۰ سال تغیر میکرد به نظر من تنها راهت دانشگاهه شهر دوره ...

نمیزاره بخدا که نمیزاره 

من کنکور دادم از شهرای دیگ برا رشتع های خوب قبول بودم نزاشت مجبورم کرد پشت بمونم

عزیزم مگ صیغه نامه رو میبینن ک بیان بگن صیغه میکنن ادمای مذهبی هم خیانت میکنن ب روش صیغه گروه ها و. ...

اون کانالها مینویسن صیغه که بهشون گیر ندن وگرنه کسی که مذهبی واقعی باشه میدونه نمیشه همینجوری کسی رو صیغه کرد. صیغه هم آداب داره عده نگهداشتن داره مهریه داره