2777
2789
عنوان

عمل مماغ 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 63 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه دکتر خون پر نکنه تو معده ت چیزی بالا نمیاری من بالا نیاوردم

دکتر مگه چطور میتونه جلوی خون توی معده رفتن رو بگیره؟ از حلق میره دیگه برا همه

من همسرم پولیپ داشت عمل کرد یک روز کامل هر چی میخورد بلافاصله بالا می‌آورد 

کاش منم پول داشتم عمل میکردم اینقد دوس دارم ولی پول نداریم فعلا

خدایی الان خیلی گرون شده.

منم اگر قبلا عمل نمیکردم الان نمیتونستم عمل کنم.

ایشالا پول دستتون میاد عمل میکنی عزیزم.

وام قرض الحسنه 50 تومنی هست سودش خیلی کمه.خواستی از بانک سوال کن بگیر.

دکتر مگه چطور میتونه جلوی خون توی معده رفتن رو بگیره؟ از حلق میره دیگه برا همهمن همسرم پولیپ داشت عم ...

دستگاه مکش دارن مثل چیزی که تو دندون پزشکی برای جمع کردن آب دهن استفاده میشه با اون خون رو خالی میکنن ولی خب بعضی دکترا جونشون نمیگیره خون رو پر میکنن تو معده مریض بعد عمل اون خون رو بالا میاره

خدایی الان خیلی گرون شده.منم اگر قبلا عمل نمیکردم الان نمیتونستم عمل کنم.ایشالا پول دستتون میاد عمل ...

من الان شیرازم

یه سری دکترا 90 و 100 میگیرن

بعضیا هم 70 و 80

حالا اینکه من انتخاب کردم گفته 75

من الان شیرازمیه سری دکترا 90 و 100 میگیرنبعضیا هم 70 و 80حالا اینکه من انتخاب کردم گفته 75

چقدر گرون شده.

آخرین قیمتی که من داشتم 50 بود.

خدایا شکرت قبلا عمل کردم.

الان نمیتونستم عمل کنم.

خدایی الان خیلی گرون شده.منم اگر قبلا عمل نمیکردم الان نمیتونستم عمل کنم.ایشالا پول دستتون میاد عمل ...

ممنونم عزیزم

کدوم بانک ها میدن

بانک ها اصلا امیدی بهشون نیس مااز اول سال وان مستاجری ثبتنام کردم اینقد ایراد گرفتن آخرشم ندادن خاک برسرشون فقط باید پارتی داشته باشی