2777
2789
عنوان

عمل مماغ 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 63 پست

عمل کنی شیک و تمیز میشه چهرت.

دوست داری عمل کن.

یکم نوکش پایینه بعد از عمل قشنگ میشه.

اگر کسی رو داری بیاد ازت پرستاری کنه و بچه هاتو نگه داره برو عمل کن.

فقط الان که هوا سرده اصلا نرو.

همینجوری تا چند وقت بینی توش پره نمیشه هم راحت تمیز کرد دیگه سرما بخوری خیلی حس بدیه چون نمیشه فین کرد تمیز کرد هی باید سرم شستشو بریزی یا بره تو حلقت یا اگر بیاد بیرون آروم پاک کنی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عمل کنی شیک و تمیز میشه چهرت.دوست داری عمل کن.یکم نوکش پایینه بعد از عمل قشنگ میشه.اگر کسی رو داری ب ...

من دیگه یبار نوبتمو کنسل کردم 

بازنوبت برا 6 بهمن گرفتم 

اگ نرم دیگه باید کلا نرم! 

مامانم تا یه ده روزی گفته نگه میدارم بچه هاتو

خیلی دودلممیگم زیر عمل دماغ تاحالا کسی مُرده؟؟ 😂

آره شده کسی بمیره ولی بری پیش جراح ماهر فکر چیزی نمیشه خیالت راحت 

برای خود من عمل بینی از اون چیزی که فکر میکردم و خودمو آماده کرده بودم باهاش مواجه بشم خیلی آسون تر بود نه دردی داشتم نه حتی یه نقطه کبود شده بود خونریزی هم نداشتم خودم کار های خودمو انجام می‌دادم البته جز غذا پختن

مرگ بر اثر چی هست توی عمل بینی؟

من شنیدم یه دختره جراح خون پشت بینی رو خالی نکرده خون پر شده تو ریه تو همون بیهوشی خفه شده اصلا بهوش نیومده فقط همینو شنیدم.

به اینا فکر نکن اینا خیلی نادره بابا فقط به فکر این باش دکترت خوب باشه چیز خوبی در بیاره

من دیگه یبار نوبتمو کنسل کردم بازنوبت برا 6 بهمن گرفتم اگ نرم دیگه باید کلا نرم! مامانم تا یه ده روز ...

به سلامتی.

خب خوبه ده روز نگه داره اوکیه.

گچ رو باز کنی دیگه خودت میتونی کارای خونه و بچه ها رو انجام بدی.

خواسته هاتو به دکترت بگو چه فرمی دوس داری.

به امید خدا عمل میکنی و اونی که میخوای میشه.

من شنیدم یه دختره جراح خون پشت بینی رو خالی نکرده خون پر شده تو ریه تو همون بیهوشی خفه شده اصلا بهوش ...

دکترش بد بوده وگر نه سالهاس دیگه مرگ برای عمل بینی معنی نداره.

یادمه زمانی که من عمل کردم یه دکتری بود قبل از عمل اوکی قلبی نمیگرفت از بیمار یه بنده خدایی بهوش نیومد.این حرف 15 سال پیشه.