2777
2789

شوهرم توبارداریم خیانت کرد هم عاطفی هم جنسی  و خیلی دلایل دیگه ..

بعدزایمانم جداشدم و اومدم خونه پدرم و اقدامات قانونی مخریه ونفقه و هرچی بود و اجرا گذاشتم  یکسال خونه  پدرم موندم یعنی تا یکسالگی بچع دومم  و درگیری و کشمکش بین خانواده ها و ... ازدوسه ماه اول ب بعد شروع کردن ب واسطه فرستادن و  اکه بگم هرچی ریش سفید توشهر بود و اوردن و از کارکنای دادگستری ام اومدن وساطت اغراق نکردم .. 

بعدیکسال بخاطر دوتا بچه ی خیلی کوجیکم و  اسیب هایی ک توخونه پدریم دیدن  و بددهنی مادرم و دوتربیته شدنشون توسط برادرام و گوشه گیر شدن پسر اولم تواین کشمکش ها تصمیم گرفتم ک بخاطر اسایش و ارامش بچه هام برگردم و رجوع کنم 

اینم بگم ک توخونه ی خودمون بچه هام دراسایش و ارامش و رفاه کامل مالی بودن ک نگید پدری ک خیانت میکنه ب دردبچه نمیخوره ... 

----------------------------------------------------------------------------------

بعدش با شرط و شروط محضری و یه کارت بانکی و یه خونه ازپدرشوهرم برگشتم و پرونده مهریه امم بازه اما بخاطر چندتا کاربازسازی توخونه فعلا خونه پدرمم چندروز 

---------------------------------------------------------------------------------

من دیگه هیچ حسی جز گاهی نفرت ب شوهرم ندارم  ن دلم میخواد ببینمش ن دلم میخواد صداشوبشنوم 

ن اصلا ارتباط تلفنی ای باهاش دارم 

حالا ازدیروز شروع کرده پیام دادن و تهش میگه عزیزم قربونت برم عروسکم و .... من اصلا جوابشو نمیدم فقط گفت چرا جواب نمیدی گفتم گوشی دست بچه هاست 😭 اصلا ادم چرب زبونی نیست احتمال میدم ک شاید تغیرکرده باشه ولی هیچ امیدی هم بهش ندارم و نمیخوام بهش نزدیک شم 😫

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

مردایی که اصلا محبت نمیکنن ولی یهویی عوض میشن و رمانتیک میشن

یا سرشون به سنگ خورده

یا دارن خیانت میکنن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا جدا شو یا درست زندگی کن اینجوری که نمیشه اونم دوست داره جواب محبتشون بدیدوباره خیانت کنه خوبه؟

ازکجامیدونی ک الانم نمیکنه؟ 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

بخاطر بچه هات برگشتی... جوابشو بده و بذار فرصتی باشه شاید واقعا درست شد اما بچه دار نشو تحت هیچ شرایطی... چی بگم آخه😔

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

خدا کمکت کنه و به آرامش برسی چقدر حاله بد دلت قابل درکه حتی واسه کسی ک خیانت ندیده

خدا کمکت کنه و بهترین راه و پیش روت قرار بده عزیزم

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

میدونم خیلی سخته عزیزم 

ولی اینکه برگشتید از نظر شما کار درست و منطقی بوده از نظر شوهرتون فرصت دوباره و ببخشش هست 

اگر میخواهید طلاقتون به طلاق عاطفی تبدیل بشه و تنها به خاطر بچه ها هم خونه باشید به همسرتون بگید که با به سمتتون اومدن حداقل اذیت نشید 

چون ایشون الان دنبال جلب محبت و بخشش دوباره شماست اما شما دلتون نمیخواد.

ببخشید ولی مثلا میخواد خرت کنه...محلش نده بگو فقط بخاطر بچه ها برگشتم

چرا خرم کنه؟ 

مردی که یه بار خیانت کنه بازم میکنه قطعا

من واقعا نمیتونم قضاوتت کنم ولی اگه جات بودم فقط مثل یه همخونه باهاش زندگی میکردم و جامو جدا میکردم و سعی میکردم فقط بچه هامو بزرگ کنم

و حتماااا مستقل میشدم میرفتم سر یه کار یا یه هنری یاد میگرفتم برای اینده نامعلوم خودم

تنها راهت همینه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

یا جدا شو یا درست زندگی کن اینجوری که نمیشه اونم دوست داره جواب محبتشون بدیدوباره خیانت کنه خوبه؟

خب بکنه اب که از سر گذشته دیگه اعتمادا خراب شدن ادماهم غرور دارن شاید شما متوجه اش نباشی

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

من که نمیدونم خودت بهتر میدونی خب از کجا میدونی خیانت میکنه؟

از کجا میدونه؟ 

زنی که یکبار بهش خیانت بشه دیگه هیچ وقت هیچی و تو این دنیا باور نمیکنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خدا کمکت کنه و به آرامش برسی چقدر حاله بد دلت قابل درکه حتی واسه کسی ک خیانت ندیدهخدا کمکت کنه و بهت ...

حس بدی دارم نسبت بهش فک نمیکردم انقد اذیت شم از حس منفی و تنفر تپش قلب میگیرم شدید وقت یپام میده استرس میگیرم انگار یه مزاحمه ک اویزونم شده 

فکرمیکنم یه فرصت بهش بده بخاطربچه هات اگردوستت نداشت واسطه نمیفرستاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید