2777
2789
عنوان

خسته شدم بچه ام اصلا خوب نمیشه همیشه مریض چیکار کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 47 پست

عزیزم پیام منو چند بار بخون

منم دقییییییقا بچه سومم سال اول همیشه مریض بود

یعنی باورکن یه هفته بینش سالم بود دوباره مریضضضضض

اونم مریضی بد هاااا

نفس نمیتونست بکشه!

گاهی شبا نگاش میکردم میگفتم این از بس مریض میشه زنده نمیمونه!

صدتا دکتر رفتیم متخصص فوق تخصص صدتادارو چرک خشک کن

هیچ کدوم نفهمید درد بچه چیه

آخرش یه دکتر رفتیم خداخیرش بده گفت این علائم آلرژیه

تا ۴سالگی هم ممکنه اینجوری بشه ولی درست میشه اصلا نگران نباش

اسپری سالبوتامول داد بهترش کرد

الانم الحمدلله یک سال و نیمه خیلی بهتر از اون موقع ست

درست میشه میگذره

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
آب سیب مداوم. شربت ایمونیس، افند وقتی سرفه ندارهکااااامل خوب میشه

این شربت ایمونیس ۹ ماهش هست طوری نیست بدمش ؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من دردتو کشیدم چاره جز تحمل نیس دو سال تمام بچم مریض بود چار پنج بار بستری شد تا سه سالش شد قوی شد بدنش ویوسارو شناخت چرا.. چون بچه مدرسه ای داشتم هی میگرف..... خوب میشن صبور باش

۹ ماهشه شلغم وکدو اینا طوری نیست بدمش؟

نه عزیزم خیلی مقوین ،فکر میکنم از هشت ماهگی میشه اضافه کرد به غذا ،کدو راحت هضم میشه ، کدو رو میشه با شکر سرخ ،یا شیره انگور بپزین و با عدس هم کدو بپزین خوب میشه ، شلغم هم داخل شیشه درب فلزی داخل قابلمه آب به روش گوشت در شیشه بذارید بپزه ،

بخدا خودم جهنم از بی خوابی و خستگی اینکه خوب نمیشه ناراحتم میکنه میترسم بستری بشه شوهرم هم نیست تنها ...

انشاءالله نمیشه ..خودت تقویتش کن دارو هاشم به موقع بده ..به امید خدا زود خوب میشه

آب سیب طبیعی بگیر خودت بهش بده ..خیلی بهش انرژی میده

تازه اگه شیر خودتو میدی بهش چیزای مقوی و دارو ها رو شیر خودت هم تاثیر میزاره ..زودتر خوبش میکنه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

توی چای نصف لیمو وچند قاشق عسل مخلوط کن بده بخوره به رو بجوشون بزن مخلوط کن ویکم شکر بریز توش بده بخوره خوب میشه 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
عزیزم پیام منو چند بار بخونمنم دقییییییقا بچه سومم سال اول همیشه مریض بودیعنی باورکن یه هفته بینش سا ...

عزیزم اینم دروغ نگم یک هفته ده روز خوب بود بخاطر همین دائم مریض بودنش واکسن ۶ ماهگیش تو ۸ ماهگی زدن دیشب این دکتر که بردمش میگن دکتر خوبیه  گفتش اسپری تا حالا استفاده نکرده گفتم نه گفت این داروها فعلا بده بهش اگه خوب نشد بیارش تا بگم چیکار کنی 

اول باروغن چربش کن  یا تخم شنبلیله بجون آب شو باقطره چکان ی کم بهش بده بعد اون مواد ولرم شد بزار برای پارچه بزار روسینه  بچه شب تا صبح ببرش حموم تا دوسه شب این کاروبکن

توی چای نصف لیمو وچند قاشق عسل مخلوط کن بده بخوره به رو بجوشون بزن مخلوط کن ویکم شکر بریز توش بده بخ ...

ببخشید فکر کردم نه ساله هست اینا رو دوست نمیشه بدی

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
عزیزم من دردتو کشیدم چاره جز تحمل نیس دو سال تمام بچم مریض بود چار پنج بار بستری شد تا سه سالش شد قو ...

😥بخدا بچه ام یه ذره شده اخه بچه من مشکل قلبی هم داره دارو میخوره البته خداراشکر بهتر شده دوز داروش دکتر کم کرده ولی خب دلم کباب هست یه ذره میاد جون بگیره مریض میشه 

😥بخدا بچه ام یه ذره شده اخه بچه من مشکل قلبی هم داره دارو میخوره البته خداراشکر بهتر شده دوز داروش ...

بسپارش به خدا من مردم وزنده شدم شب و روز گریه میکردم با اومدن پاییز قلبم رعشه میرف نمیخوام یاد اون روزا بیفتم دکتر گف ربطی به قلبش داره خوب نشدنش؟ 

این شربت ایمونیس ۹ ماهش هست طوری نیست بدمش ؟

نه از دو سه ماهگی اطرافیانم میدن

شیر بادم هم بده. مغز بادام سفید کن و آب جوش بریز روش داخل مخلوط کن و حسابی بزن و از صافی رد کن و با نبات و بالای دوسال با عسل شیرین کن بده بخوره.

تفاله رو سری بعد دوباره شیر بادام کن یا بکن حریره

بسپارش به خدا من مردم وزنده شدم شب و روز گریه میکردم با اومدن پاییز قلبم رعشه میرف نمیخوام یاد اون ر ...

نه چیزی نگفتن بهم