2777
2789
عنوان

خسته شدم بچه ام اصلا خوب نمیشه همیشه مریض چیکار کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 47 پست
باید بیشتر مراقبش باشی عزیزم رفت و امدهاتو محدود کن مثل من...هر چی میشه از این رفت و امدا میشه طرف م ...

یک هفته خوب شده بود یه بیشعوری اومد خونه مون خودش و بچه اش مریض بودن از اون روز تا حالا دستم بنده به بچه ام اون دخترم هم مریض شد اینقدر بیشعورن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه های بزرگ ترت اگه مدرسه میرن ناقل ویروسن 

خودشون مریض نمیشن اما کوچولو رو مریض میکنن

بگو از بچه هایی که مریضن فاصله بگیرند و دستاشونو زود به زود با مایع بشورن

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

عزیزم بچه ای که کم خون باشه زود به زود بیمار میشه، شیربادام ، شلغم ، کدو ، زردک ، و... بهش بده

۹ ماهشه شلغم وکدو اینا طوری نیست بدمش؟

یک هفته خوب شده بود یه بیشعوری اومد خونه مون خودش و بچه اش مریض بودن از اون روز تا حالا دستم بنده به ...

چرا راه میدی؟راه نده خب

رفت و امدهاتو محدود کن

همون بیشعوری که اندازه نخود عقل نداره که نباید با مریضی  خونه ی کسی بره براش مهمه خدای ناکرده فردا بچه ات رو بستری کنن واسه سینه اش!؟

بچه های بزرگ ترت اگه مدرسه میرن ناقل ویروسن خودشون مریض نمیشن اما کوچولو رو مریض میکننبگو از بچه های ...

دقیقا از اول مهر گرفتارم 

۹ ماهشه شلغم وکدو اینا طوری نیست بدمش؟

فک کنم میتونی شلغم بدی 

آب لیمو شیرین بگیر .‌..کم بگیر تا تلخ نشده زود بهش بده بخوره بازی بازی 

براش خوبه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

چرا راه میدی؟راه نده خبرفت و امدهاتو محدود کنهمون بیشعوری که اندازه نخود عقل نداره که نباید با مریضی ...

نمیدونستم مریض هستن زنگ زد بیان خونه مون وگرنه میگفتم نیان وقتی وارد خونه شدن متوجه شدم اخرش هم بهش گفتم اگه میدونستم مریضی بهت میگفتم نیا 

اگه روغن زیتون اصل داری کل بدنشو با روغن زیتون ماساژ بده خیلی به تقویت بدنش کمک میکنه

بله دارم خونگی هست 

دقیقا از اول مهر گرفتارم

آخی ..درک میکنم 

واقعا سخته 

دارو تقویتی به بچه هات بده سیستم ایمنی شون قوی بشه

آخی ..درک میکنم واقعا سخته دارو تقویتی به بچه هات بده سیستم ایمنی شون قوی بشه

بخدا خودم جهنم از بی خوابی و خستگی اینکه خوب نمیشه ناراحتم میکنه میترسم بستری بشه شوهرم هم نیست تنهام