2777
2789

همش سرما میخوره از اول پاییز مریض هست دکتر هم میبرم هیچی به هیچی الان دیشب بردمش یه دکتر دیگه میگه هنوز عفونت داره سینه اش بد جور خس خس داره ۹ ماهشه دیگه سه تا شربت دیگه داده اموکسی کلاو و لورتادین یه دونه دیگه گفت اگه خوب نشد بیارش دوباره بخدا این بچه سومم هست اونا کی اینقدر مریض میشدن جایی هم نمیرم آخه همش خونه ام حموم هم دیر به دیر می برمش بعدش هم خوب می پوشونمش ولی زود مریض میشه خیلی میترسم اخه دکتر گفت شاید لازم بشه بره زیر این اکسیژن ها همین ها که پلاستیک دور تادورش هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه ای که هیج جا نبریش زیادی بپوشونیش که بدنش مقاوم نمیشه به ویروس ها 

یکم از این ایزوله بودن درش،بیار 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هوا الوده اس یا هم حساسیت داره ...شاید هم اون بچها ناقل ویروس میشن تو مدرسه و بیرون و میان پیشش سریع مریض میشه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

باید بیشتر مراقبش باشی عزیزم 

رفت و امدهاتو محدود کن مثل من...

هر چی میشه از این رفت و امدا میشه طرف میاد با کلی مریضی میشینه میخوره میره پشت سر ادم هم کلی حرف میزنه چند جور مریضی هم یادگار برات میذاره

دختره منم همینه  2 سالشه الان یه ماهه سرما خورده خوب نمیشه آموکسی کلاو بهش میدم  سینه اش هم خس خسه  و سرفه می‌کنه الان چند وقته سینه اش رو روزی 3 بار با روغن زیتون چرب میکنم خس خسش خیلی کمتر شده فقط بعد از ظهرها اینجوری میشه

عکس پروفایلم چهره وحشت زده کودک مظلوم فلسطینی هست پس از حملات جنگنده های اسراییلی .   
عزیزم هوا الوده اس یا هم حساسیت داره ...شاید هم اون بچها ناقل ویروس میشن تو مدرسه و بیرون و میان پیش ...

بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

دارو هاشو مخصوصا آموکسی کلاو رو دقیق رو ساعت بهش بده تا تاثیر بزاره...گوشیتو بزار رو ساعت  تا یادت نره 

حموم که واسه بچه بد نیست ..تازه اگه سرفه میکنه یا بینیش گرفته باشه بخار آب داغ حالشو بهتر میکنه

آب داغو باز بزار ..حمام که بخار گرفت ببرش اونجا نفس بکشه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..