2777
2789
عنوان

دیت با مردی که خانومش فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 108 پست

به نظرم یه فرصت بهش بده بنده خدا که گناهی نکرده زنش تو اوج جوونیش مرده، اینم که نمیتونه تا ابد مجرد بمونه دوست داشته ازدواج مجدد داشته باشه

ولی به این فکر کن که اگه شماهم زبونم لال فوت کنی بعد توهم یکی دیگه احتمال داره بیاد

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم یه فرصت بهش بده چند وقت برید دیت

بعد هدفش از زندگی رو بپرس،ببین با بچه موافقه یا نه،خودتو زیاد جلوش ضعیف نشون نده

بپرس بیماری خاصی عفونتی چیزی نداره

ببین رفتارش با خواهر یا مادرش چطوریه

عزیزم میشه بدونم خواهراش بیشترن یا برادراش؟

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

نه من انتظار یاد بردن ندارم میترسم مقایسه کنه

اگ میترسی تموم کن رابطه رو اگ برات مهمه پس ادامه نده چرا سختش‌میکنید اوووه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چن وقت از اون ماجرا میگذره ؟

سال ۹۹ بوده

یعنی اینقد موندی بهش که حاضری زن مرد زن مرد بشی

مگه چشه 😐 خودش که نخواسته زنش فوت کنه

تو عقد بودن مشکلی نداره ک اگر همه چیزش اولیه 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
به نظرم یه فرصت بهش بده بنده خدا که گناهی نکرده زنش تو اوج جوونیش مرده، اینم که نمیتونه تا ابد مجرد ...

خب ، این واقعیت هست که مردها اتفاقا بیشتر از زنها به همسر نیاز دارند،مخصوصا اگر شرایطش را داشته باشند.

مردها از نظر توانایی جسمی قوی هستند ولی همسر می خوان تا روحشون هم قوی بشه

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.