2777
2789
عنوان

رفتار خانمایی که اضافه وزن دارن توی مترو

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 30 پست
وای یه بار عقب تاکسی گیر افتادمبدنشم ببخشید بو ترشیدگی میداداخرشم گفت خجالت بکش ب مندلم میخواست بکشم ...

باز خوبه شما باشعور بودی چیزی نگفتی چون طرفت خانم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خیلی بی فرهنگن. میخوان با سلیطه بازی همه جا کارشون راه بیفته

من همسر دوست شوهرمه و بشددددت حال همه ی ما بده از دستش ما همیشه شب جمعه ها دور همیم غذا میگیریم ینی ابرو برای کسی نمیزاره تو سفره هرکس سمت ایشون بشینه گشنه باید بمونه چون در ثانیه ای میبلعه همه چیزو و شدیداً هم معتقده ک ما باید درکش کنیم و کلی مشکل دیگ ک اینجا نمیشه گفت کلا قبلا میگفتن تپلا مهربونن الان دیگ نیستن😅

وای یه بار عقب تاکسی گیر افتادمبدنشم ببخشید بو ترشیدگی میداداخرشم گفت خجالت بکش ب مندلم میخواست بکشم ...

وا به تو چرا گف خجالت بکش؟

امشو میرم محلشان یک شری برپا موکونومممم دیشدیریدیدین دین 😎🕺💃                                     https://abzarek.ir/service-p/msg/2011893

من همسر دوست شوهرمه و بشددددت حال همه ی ما بده از دستش ما همیشه شب جمعه ها دور همیم غذا میگیریم ینی ...

وای یعنی چی😂😂سهم بقیه رو هم‌میخوره

نمیشه غذاهاتو جدا کنید ؟ من باشه میزنم بترکه تپل مهربونو😂

وای یعنی چی😂😂سهم بقیه رو هم‌میخورهنمیشه غذاهاتو جدا کنید ؟ من باشه میزنم بترکه تپل مهربونو😂

اصلااااا ینی پارت میکنه اگ حرفی بزنی بهش 🤣 دعوت باشه جایی ی دقیقه غذا دیر بیاد چیزی کم باشه سر سفره ابروی طرفو می‌بره مائم فقط بخاطر شوهرش و بچش رفت و آمد داریم هنوز اما اون روز نزدیکه ک شوهرم بزنه تو دهنش چون بشدتتت حرص میخوره از دستش 🤣🤣🤣

کلا بعضیا درست نشستن بلد نیستن باید یه دوره کلاس براشون گذاش سر صندلی انگار دراز میکشن و همیشه حق ب ...

دقیقا. حکایت امروز من

باهاشونم بحث کنی اعصابت خورد میشه بحث نکنی حرص میخوری