2777
2789
عنوان

چرا هروز تعطیله پس کارمندا و معلما بابت چی مفت مفت حقوق میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 6382 بازدید | 270 پست
من پرستار طرحیم دو هفته پیش با موتور تصادف کردم شکستگی دوبل ساق پای راست عمل شدم نیل گذاشته برام خیل ...

بیچاره ما ، حالا اولشه اینقدر زجر تو این شغل هست که کسی بگه اخی معلم آخی فلان شغل واقعا نفرین میکنم

سراسر زندگی من معجزه بود 
چه مفتی عزیزم کل سالو داریم ما کارمندا با حقوق جوس تومن کار میکنیم حالا تعطیل بشه چیه مگ فقط شما نیس ...

خب عزیزم شما خودت قبول کردی با اون حقوق به قول خودت چص تومن

مگه فقط شماها قبول کردین و بقیه دارن میلیاردی حقوق میگیرن؟

مثلا اون پاکبانی که دیشب تو دمای اکثرا منفی چهار پنج درجه بین همه شهرا داشته کار میکرده نمیشده تعطیل شه

اخه این چ حرف زوریه میزنید ک چون حقوق کمه پس عیب نداره هروز تعطیل بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیچاره ما ، حالا اولشه اینقدر زجر تو این شغل هست که کسی بگه اخی معلم آخی فلان شغل واقعا نفرین میکنم

واقعا دلم میسوزه برا خودمون تازه دریافتی هامونم یکیه با این همه سختی و فرقی نداره

این گاردی که نسبت به معلما دارید رو درک نمیکنم

شما خودت برو بالای ۳۰ ساعت در هفته با ۴۰ تا دانش اموز که هر کدومشون یه سازی میزنه تو یه اتاق خفه و بسته سروکله بزنه اون موقع همو می‌بینیم!

کاربری دست دو نفر میباشد❗    
بله این کمبود منابع رو داریم و دیگه باید قبول کنیم

نه کمبود منابع نداریم..بحران مدیریت هست ک هیچی واسمون نمونده..نیروگاه برق سوخت نداره..پرسنلش تعطیل شدن..ما جزو برترینهای گازو نفتیم نباید اینطور باشیم

خب هوا الودس مگه فقط برا اونا الوده اس مگه برا بقیه مشاغل نیستبعد تعطیل میکنن اینا میشینن خونه نه وا ...

عقل نداری راحتی 🤦🤦

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

مگه دست خودشون بوده تعطیلی 😐دولت خواسته دیگه ،یه سری شغلای دولتیم نمیرن سر کار ...دیگه اینکه بخش خص ...

حرف دوستمون همینه. دولتیه نمیره پولشو میگیره. خصوصیه داره میره پولشو میگیره. من کاری ب درستورغلطش‌ندارما. منظورم حرف‌اسی بود. 

بعد دولتی نره دولت جبران میکنه پولو میده ‌اما‌خصوصی تعطیل‌کنه کی‌حقوق کارگراشو بده.ر

parasoo1989@
مگه دست خودشون بوده تعطیلی 😐دولت خواسته دیگه ،یه سری شغلای دولتیم نمیرن سر کار ...دیگه اینکه بخش خص ...

وقتی هنوز تازه دانشجویی و وارد بیمارستان نشدی😂

همه چیز فقط اولش ذوق داره بعدش میشی مثل ما که فوش میدیم😂

خب عزیزم شما خودت قبول کردی با اون حقوق به قول خودت چص تومنمگه فقط شماها قبول کردین و بقیه دارن میلی ...

ما ک تعطیل نکردیم 

تعطیل نکنن ما هم میریم سرکار

پس بما خرده نگیر که 

دست ما نیست کل ایران تعطیله خب 

مشخص نیس دارن جه غلطی میکنن با برق

بخدا از ساعت ۸ و نیم صدای جیغ و کتکای واحد اونوریه دیوونمون کرده بابا حداقل معلما به کاری کنن دیووونه شدم

پاشده سرود جمهوری اسلامی میخونه آخه کلاس آنلای سرودِ چی بابا سرسام گرفتم😢😬

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک