2777
2789
عنوان

خواهر دوازده سالم برای گوشیش رمز گزاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 83 پست
اگه بلد باشی میتونی بفهمی که طرف یک ماه پیش ساعت ۳ ظهر داشته با گوشیش چیکار میکرده،پس چیزی مخفی نمیم ...

سعی کن دوستانه جلو بری تا همه چی رو بگه اما اگر با عصبانیت بری قایمکیش زیاد میشه 

تمامی کلاس ها آنلاین بود و مامانم نمی تونست کاملا گوشیش در اختیار اون باشه مجبور بودیم واگرنه دوست ن ...

اشتراکی استفاده میکردین عزیزم مثلا صبحا برا اون باشه ظهر به بعد برا یکی دیگه که اینجور رمز نداره الکی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظارت کافی رو گوشی خواهرتون داشته باشید 

به حرفهایی مثل حریم خصوصی داره و مگه شما پدرومادر ندارید گوش ندید

حتما چیزهایی داره که شما تو چک اول نتونستین پیداش کن از بایگانی های تلگرام و روبیکا تاهیستوری گوگل رو نگاه کنید

الان زمان این نیست که بچه هارو مخصوصا تواین سن حساس به حال خودشون رها کنید حتی اگه مطمئن باشید به بهترین حال ممکن تربیتش کنید جوجامعه خراب بچه ها بیشتر تحتتاثیردوستانشون قرار میگیرن

نگران نباش فکر میکنه رمز خیلی با کلاسه. تو گوشی هم تهش دو تا انیمه داره. آخه کی با بچه ۱۲ ساله که با ...

اگه واقعا این بود وقتی گوشی شو میگرفتن میدیدن رمز داره احساس شاخی می‌کرد نه اینکه استرس بگیره بترسه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
سعی کن دوستانه جلو بری تا همه چی رو بگه اما اگر با عصبانیت بری قایمکیش زیاد میشه

نه اصلا با عصبانیت نمیریم.همینکار هم دو دیقه طول نمیکشه.تو میتونی حین دستشویی رفتن طرق اینکارو کنی و بفهمی.من دوران کرونا که گوشی صبح تا شب دستم بود میرفتم دونه به دونه ویژگی های آندروید رو چک و بررسی و کشف میکردم😂

زمونه عوض شده من از بچگیم که تبلت داشتم رمز داشتم تاااااا الان که دیگه ۲۲ سال سن دارم و یادمه از بچگ ...

منم گوشیم همیشه رمز داره ولی خانواده ام میدونن 

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

تو خونه شما چیزی تحت عنوان حریم شخصی وجود نداره

این افکار یعنی چی😐 

حریم شخصی یعنی ینفر اون قدر به بلوغ رسیده که کسی تو کارش دخالت نکنه ، وقتی طرف بچس و همش ۱۲ سالشه و ممکنه تو دام هزار جور بلا بیفته ینی خانواده سیس روشنفکری بردارن و بگن حریم خصوصیشه ما هیچی نمیگیم تا وقتی خودش تو لجن غرق شه و کمک بخواد ؟! 

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

این برای منی که دستشویی هم با گوشی میرم صدق نمیکنه 😂

عالی😂😂.الان منه اسکل خواستم یه چیزی رو روی گوشی داداشم تست کنم.یه ویژگی بود که وقتی فعالش کنی گوشی با صدای بلند زنگ میخوره و قطع هم نمیشه و اگه گم شد بدرد میخوره.من این رو فعال کردم و نگو داداشم سر کارش خواب بود😂همه از خواب پا شدن🤣🤣.

اسی به حرف های به تو چه

و حریم شخصی هست و 

چیکارش داری توجه نکن

بچه 12ساله شاید تو معرض خطر باشه، با یکی آشنا شه گولش بزنه ببره هزار بلا سرش بیاد

دور از جونش البته

حتما پیگیری کن نامحسوس که حساس نشه

بخدا همین گوشی دادن دست بچه ها ضربه به جامعه و خانواده و... میرنه

خانه شماره 12 میدان گریمولد

الان گوشیو بگیرین عقده ای می شه و لج می کنه

باهاش خوب حرف بزن 

از اسیب فضای مجازی و .. حرف بزنین

اگه خیلی دوسش دارین خودتم گوشی دس نگیرین بگو بیا تو تایم خاص استفاده کنیم و هزار راه دیگر

این افکار یعنی چی😐 حریم شخصی یعنی ینفر اون قدر به بلوغ رسیده که کسی تو کارش دخالت نکنه ، وقتی طرف ب ...

عزیزم اگه بچه ای کرمو باشه خودش کارشو بلده به تو نمیرسه که بفهمی طرف سر و سری داره. الان طرف میتونه راحت به محتوای بد دسترسی داشته باشه بعد استفاده پاکشون کنه. پس تو عملا متوجه نمیشی. 

وقتی گوشی دادن دستش دادن یعنی اعتماد کردن خب الان ناراحتی برا چیه.