2777
2789

به طرفم که ۳ ماهه داریم اشنا میشیم راجب دانشگاه و انجمن دانشگاه گفتم...مثلا دیروز داشتم برای کارای جشن یلدا کمک میکردم،،،

حالا از دیروز عصر تا الان غیب شده،،،دیروزم معلوم بود لجش گرفته و تلفن و قطع کرد🫠

تو دانشگاه خودشون انجمنشون دختر باز بودن حالا مسئول انجمن ما هم اقاست،،،حالا فک کنم غیرتی شده🫠

پرسید خودشون انتخابت کردن یا خودت رفتی؟گفتم خودم گفتم دوس دارم بیام و خودشونم انتخابم کردن

بنظرتون موضوع مهمیه یا این پسره زیادی تعصبیه؟😐

اخه هنوز چیز زیادی بینمون نیس واسه من حساس بازی در میاره🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منطقی نیست فکراش 

زنگ خطر هست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
دور مرد تعصبی و خط بکش من الان فقط بخاطر اینکه تنها بیرون رفتم تو شرف طلاقم

چطوری بفهمم تعصبیه یا نه.؟

تو این مورد بهش یکم حق میدم ولی میخوام تو موقعیتا دیگه بسنجم

یکم حساسه زیادی 

براش اوضاع رو کامل توضیح بده 

شوهر منم همینجوریه یکم ولی خب من خودمم حال و حوصله اینکارارو ندارم ولی مثلا با بچه های دانشگاه میریم بیرون و اینا میبینم لج میکنه زنگ نمیزنه و اینا ولی خب منم خیلی معذرت خواهیو اینا نمیکنم باید عادت کنه دیگه😂😂

چطوری بفهمم تعصبیه یا نه.؟تو این مورد بهش یکم حق میدم ولی میخوام تو موقعیتا دیگه بسنجم

نمیدونم خب مثلا بپرس  ببین با تنهایی جایی رفتن مشکلی داره یا نه 

این مورد ساده بنظر میاد اما خیلی مهمه که نخواد زندونیت کنه 

شوهر من که رسما فکر میکرد داره برده میگیره