2777
2789
عنوان

قابل توجه اون دسته از خانم‌هایی که از آقایون ایراد میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 87 پست
بعضاً مردهایی هستید که سنگین ترین کارهارو بر عهده دارند . سخت ترین کار در دنیا معدن هست . اما زن هاش ...

امیدوارم هیچ وقت وظیفه و نقش خانه داری به دوش هیچ مردی نیفته

چون اگر تجربه کنن میگن کاش تو همون معدن کارمیکردیم ولی خانه دار نبودیم

خانه داری یه شغل بدون مرخصی ، حقوق ، بیمه و مادام العمر

شما مادر ندیدی که شاغل باشه ولی دم به دقیقه بچه باشه 

بچه ام از مهد اومد 

سرویسش به موقع رسید 

بهش بگم من خونه نیستم سرکارم بچه رو بیاره محل کارم

بره تحویل بگیره

هنوز نیومده ، ظرف چاشت چک کنه ... چرا غذاتو نخوردی؟

ازکارش بزنه که بشینه غذای بچه رو بده

شب بره خونه...

شیفت دوم کاری...

شام شب ، ناهار فردا ...

خونه کثیفه ، گرد گیری ، جارو و تی

مهمون داریم ؟ میوه شیرینی چی پس؟

شوهرم داره میاد خونه ، دوست داره برم استقبالش 

چای حاضره ؟

میخواد بره حمام ، لباساشو بزارم 

این وسط ... بچه ام مریض شده ، سرما خورده حالش خوب نیست نق میزنه 

کجا برم ؟ 

درمانگاه، شوهرم نیست تا نصف شب تو مغازه است تو حلبی اتیش روشن کرده 

خودم تنها بچه رو دکتر میبرم

اسنپ ... نه قیمتشو زیاده زده همسرم تا نصف شب تو مغازه کار میکنه ، مجبورم بچه مریضو پیاده ببرم ...... 

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

انسان طمع کاره اگ تنها هم زندگی کنه بدون هیچ زن یا خانواده ای برای پول میجنگه مگ اینکه شرایط نا امید ...

اما از نظر بنده تحلیل های شما کلا منطقی نیست. 

انگار سن زیادی هم نداری . اما اینو تو زندگی آویزه ی گوشتک

کن. 

خیلی از آقایون تا قبل از ازدواج تنها فعالیتی که انجام میدن بخاطر پیش پا افتاده ترین نیازهاشونه .

نه ویلا و ماشین آنچنانی و طلا و ...

دخترم تا زمانیکه فکر می‌کنی همه چی رو میدونی . در واقع ثابت ایستادگی و چیزی نمیدونی.

کاربر آقا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با خانومای کارگرای معدن صحبت کنیم اونام دو شیفت برن معدن شما خیالت راحت میشه ؟

چه ربطی داره. 

بحث من اینه که شما دقیقاً در همین خانواده ای که میفرمایین ، کار زن و مرد رو با هم مقایسه کن. 

کاربر آقا

مگه از بچه اسفاده میکنن خانوم😐😐تو یا بچه ایی ادی سر کار بزاری یا فاز روانشناسی برداشتی با یسری افک ...

بنده که بکلی متوجه این جمله نشدم. یکم بیشتر توضیح میدی؟ 

کاربر آقا

خانومای قدر شناس و اهل زندگی کم نداریم پا ب پای مرد کار میکنن با مدیریت عالی از کمترین درامد بهتر ...

خستگی جسمی و روحی مرد . درسته .

بنظر شما کدوم کار در زندگی ارزشمند تره . 

خستگی یا رفع کردن خستگی .

کاربر آقا

کی گفته خانم‌ بیشتر استفاده میکنه‌؟😐شما مردا از یه سایت که برای خانم ها هست نمی‌گذرید بعد خانم بیشت ...

این جمله تکراری شده . در واقع حرف آدمای ضعیف و کند ذهن.

حرف منطقی برای گفتن نداری . بهتره سکوت کنی.

کاربر آقا

خستگی جسمی و روحی مرد . درسته .بنظر شما کدوم کار در زندگی ارزشمند تره . خستگی یا رفع کردن خستگی .

رفع کردن خستگی.  ایجاد انگیزه برا ادامه زندگی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
همه شغل هایی که گفتید خانم ها هم انجام میدن!(جز حالا مشاغل مربوط به مرز و...) به قول خودتون برای کی؟ ...

بکلی انگار شما خانم ها فقط عادت دارید در مقابل آقایون گارد بگیرید.

حرف بی سر و ته چیه.

بنظرت اگه ی مرد بخاطر زن و بچه نباشه شب و روز بخاطر ی دست لباس و ی جفت کفش خودش تو جاده ها و داخل معادن و غیره با جون خودش بازی میکنه؟!

ی چیزی بگید که با عقل جور در بیاد.

کاربر آقا

قدر دان زحمت مردهامون هستیم اماهیچ زنی به جان مرد نیاز نداره و از مردش نخواسته جونشو کف دستش بزاره ...

شما مطمینا یک زن ایده آل برای مردتون هستید . اما اجازه می‌خوام بطور قطع با نظرتون موافق نباشم. 

چون همه زن ها مانند شما نیستند و طرز فکر شمارو ندارند.

بعضاً مشاهده شده که زن بخاطر طلا همسرش رو ترک کرده و به خونه ی پدرش رفته ، یا اینکه بخاطر ضعف وضعیت اقتصادی زندگیش رو اگرها کرده . 

لبخند مال دل های پاک و انسان های صاف و ساده ی گذشته هست . نه دنیایی که سیاست افتخار و سادگی ابزار سوء استفاده و یک نقطه ی ضعف هست.

کاربر آقا

این جمله تکراری شده . در واقع حرف آدمای ضعیف و کند ذهن.حرف منطقی برای گفتن نداری . بهتره سکوت کنی.

معمولا آدم فشاری و دور از منطق میگه این حرف تکراریه و توهین رو شروع میکنه ;)

🍷🌊You'll be the saddest part of me

بزار خودمو مثال بزنم صبح تا شب تو خونه گرم لم دادم  نهایت زحمتم کار خونس که اونم کم چیزی نیست اما همسرم کارش سخته و صبح میره گاهی تا نصف شب     کل درآمدش رو اگه قرار بود خودش خرج کنه می‌شد کرایه خونه و نون بخور نمیر اما با درایت من هر روز پلو خورش میخوره خرج تحصیل بچه ها  لباس و ..... تازه هر ماه کلی پس انداز و امنیت مالی خانواده    کسی زحمت های منو نمیبینه اما همیشه بهش میگم درآمد بیشتر نمیخوام فقط بپرس بگو با این همه خرج ثابت ماهانه خانواده ما و این حقوق کسی میتونه زندگی رو اداره کنه؟؟   باورت میشه شهریور فقط یک میلیون از حقوقش برای یک ماه ماند نه خودش فهمید نه بچه ها  ماه بعدشم فقط ۳ تومن  وفقط پشتمون به پس انداز و سرمایه گذاری من و خریدای با تخفیف و..... گرمه    دفعه آخر که به همسرم گفتم خرج خونه پای خودت افتاد گریه چون نهایت همتش کار کردنه   زن و مرد مکمل همدیگر هستند و هیچ کدوم بر اون یکی برتری نداره حتی یک درصد        زن برای مرد مثل طلا برای خانم‌هاست   زن برای مرد زیبایی آراستگی و ی سرمایه ارزشمنده   پول مرد حروم زن نمک نشناس نمیشه  سرمایه ارزشمند زندگیش میشه دنیای مرد میشه   کاش مردها اینو می‌دونستن و قدر خودشون و همسرشون رو می‌دونستن و نمیگفتن کار کردن خر و خوردن یابو      آقای اسی خان این تاپیک که زدی بیشتر مردها رو در حد ی برده یا همین ضرب المثل نشون دادی انگار مردها ی مشت احمق هستن که حتی جونشون رو برای ی عده غر زن نمک نشناس از دست میدن 

بیا منطقی نگاه کنیم به خاطر پوووول و زندگی کردن خانوما هم تو این دوره کار میکننچون با یه منبع درامد ...

طبق امار بیشتر خانومها خانه دار هستن 

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده
همه ادم ها کار میکنن‌ چون کار نکنن از گشنگی میکرند! همه این ادم ها مجرد هم باشند همینکار ها رو میکنن ...

درسته . کار برای رفع نیازهای اولیه و ابتدایی که مردان به یک لقمه نون هم راضی میشن 

یا کار برای ساختن یک زندگی لاکچری برای خانواده.

فرق اینجاست.

کاربر آقا

طبق امار بیشتر خانومها خانه دار هستن

بله

اما این امار تو دوره ی جدید یه تکون اساسی نسبت به دوره های قبل خورده و داره کم کم این موضوع که خانوما فقط خونه دار باشن عوض میشه

چون صرفا فقط یه انتخاب نیست با توجه یه وضع اقتصادی جامعه میتونه یه اجبار باشه

🏃🏻‍♀️