2777
2789
عنوان

قابل توجه اون دسته از خانم‌هایی که از آقایون ایراد میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 87 پست
همشون به خاطر خانواده است به همین اندازه یک زن هم برای خانواده تلاش میکنهپس مقایسه شما غلطه و حرفی ن ...

بعضاً مردهایی هستید که سنگین ترین کارهارو بر عهده دارند . سخت ترین کار در دنیا معدن هست . 

اما زن هاشون تنها و تنها خانه داری میکنند و وظیفه ی تامین مخارج به دوش مردان هست.

کاربر آقا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پول برای کی؟!

انسان طمع کاره اگ تنها هم زندگی کنه بدون هیچ زن یا خانواده ای برای پول میجنگه مگ اینکه شرایط نا امیدش کنه

اما اگ بتونه شب تا صبح کار کنه پول در بیاره این کارو میکنه! 

نگیم برای کی بگیم پول نگیم مرد کار میکنه برای زن

بگیم زنو مرد کار میکنن که زندگیشونو بسازن

نمیدونم چند سالته اما  تحلیل هات خیلی ابتدایی 

این تحلیل ها برای اکثر آقایون توجی شدس!

بعضاً مردهایی هستید که سنگین ترین کارهارو بر عهده دارند . سخت ترین کار در دنیا معدن هست . اما زن هاش ...

با خانومای کارگرای معدن صحبت کنیم اونام دو شیفت برن معدن شما خیالت راحت میشه ؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
مال کسی چه بیشتر ازش استفاده می‌کنه. خانم

مگه از بچه اسفاده میکنن خانوم😐😐

تو یا بچه ایی ادی سر کار بزاری یا فاز روانشناسی برداشتی با یسری افکار غلط میخای عذاب وجدان بدی به طرفت

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
والا به خدا !۹ ماه هزار درد تحمل کندو سال خواب به چشمت نیادتهش واسه امضای مدرسه‌ هم قبولت نکنن

به چه چیزهای پیش پا افتاده ای فکر میکنیم. امضای مدرسه. 

پدر بیچاره ,،💔🙄🥺

کاربر آقا

هعی . با وجود این همه زحمت . بعضی از خانم ها این مورد رو گوارا نمیدونند.💔 هعیییی

خانومای قدر شناس و اهل زندگی  کم نداریم 

پا ب پای مرد کار میکنن  با مدیریت عالی از کمترین درامد بهترین زندگیو میسازن 

خونه میکنن جای امن برای مردشون ک وقتی خسته از کار میاد ی پناهی داشته باشه خستگی جسمی و روحیش در شه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
مال کسی چه بیشتر ازش استفاده می‌کنه. خانم

کی گفته خانم‌ بیشتر استفاده میکنه‌؟😐

شما مردا از یه سایت که برای خانم ها هست نمی‌گذرید بعد خانم بیشتر مصرف میکنه

🍷🌊You'll be the saddest part of me

همه شغل هایی که گفتید خانم ها هم انجام میدن!(جز حالا مشاغل مربوط به مرز و...) 

به قول خودتون برای کی؟

اصلا بحث برای چه کسی انجام دادن نیست 

چه مرد چه زن یه امور هایی رو باید انجام بدن 

برای خودشون تا یه سنی و اگر انتخاب کردن شریک داشته باشن برای هر دوتاشون 

کم مرد خانه دار هم نداریم که خانم شاغل هست 

حالا منت گذاشته میشه؟خیر 

سبک زندگی متفاوته 

پس دست بگشید از این حرفای بی سروته

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

قدر دان زحمت مردهامون هستیم  اماهیچ زنی به جان مرد نیاز نداره و از مردش نخواسته جونشو کف دستش بزاره  کافیه مردها ی لبخند گوشه لبشون باشه و زبونشون شیرین باشه و با اون تیشه تلخ تو دهنشون هر روز و هر روز ریشه درخت زندگیشون رو نزنن    به خدا با ی لبخند ی زبون شیرین مرد   زن فداشون میشه باکمترین امکانات هم می‌سازه   

همه ادم ها کار میکنن‌ چون کار نکنن از گشنگی میکرند! همه این ادم ها مجرد هم باشند همینکار ها رو میکنند

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
به چه چیزهای پیش پا افتاده ای فکر میکنیم. امضای مدرسه. پدر بیچاره ,،💔🙄🥺

اگه پیش پا افتاده بود نر ایرانی واسه فرار از مهریه و خونه نشین کردن زن بچه رو اهرم فشار نمی‌کرد

🍷🌊You'll be the saddest part of me